Sezon wędkarski 2014

Sezon wędkarski 2014

20 tematów · 3462 odpowiedzi

Sezon wędkarski 2014

20 tematów 3462 odpowiedzi
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 332 odpowiedzi · 238,351 wyświetleń

Temat Tajne Wody

Jaśkiniowce ;) [URL=http://s89.photobucket.com/user/zakampior/media/IMG_1929_zps02903501.jpg.html][IMG]http://i89.photobucket.com/albums/k202/zakampior/IMG_1...

J

Autor tematu

Jakub Podleśny

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 65 odpowiedzi · 50,442 wyświetleń

Temat Ochrona Drwęcy

Koledzy ! W tym roku rozpoczęło swoją działalność Towarzystwo Przyjaciół Rzeki Drwęcy: http://www.tprd.pl/ Jednym z celów statutowych stowarzyszenia jest ochr...

J

Autor tematu

janek kos

11 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 1149 odpowiedzi · 778,608 wyświetleń

Temat Wieści znad Narwi

Głupio trochę że tak post pod postem, ale co tam, najwyżej Moderator scali lub usunie. Dziś powtórka z rybaczenia. Kilka godzin spędzonych i jeden krótki ok4...

M

Autor tematu

Marcin

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 28 odpowiedzi · 27,913 wyświetleń

Temat Wieści znad Kanału Żerańskiego

A w zasadzie ich brak, dziś po drodze zajechałem nad kanał. Na stojącej wodzie i przy brzegach jeszcze lód, na samym kanale piękna tafla :) Kilku wędkarzy, nikt...

A

Autor tematu

anguiler

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 261 odpowiedzi · 188,524 wyświetleń

Temat Wieści znad Wkry

Veni, Vidi, Vici, Byłem, pochodziłem, nic nie złowiłem. Ale przynajmniej sobie pooddychałem świeżym ciepłym styczniowym powietrzem. koło mostu w Płaciszewi...

W

Autor tematu

wisnia

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 8 odpowiedzi · 9,388 wyświetleń

Temat Wiesci z Pomorza

Sezon trociowy rozpocząlem nietypowo, zdradziłem Łupawę dla Slupi . Sylwestrowy rekonensans, po oplaceniu skladek tradycyjnie u przemilej pani w sklepie w Ustce...

A

Autor tematu

andrew

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 80 odpowiedzi · 59,270 wyświetleń

Temat Wieści znad Warty

Zaczynam temacik:) Wczoraj razem z Novisem nawiedziliśmy Wartę...wyniki zajebiste, nałykaliśmy sie świeżego powietrza, złapaliśmy słońca...a ja złamałem ulubio...

R

Autor tematu

Rasta

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 184 odpowiedzi · 154,610 wyświetleń

Temat Wieści znad Zegrza

Byłem dziś z żoną i psem na spacerze w okolicach Nieporętu i Zegrza. Najpierw na plaży znaleźliśmy dwie martwe ryby - leszka z 0,5 kg i około 40 cm płoć, albo j...

A

Autor tematu

anguiler

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 1081 odpowiedzi · 693,727 wyświetleń

Temat Wieści znad Wisły

Ze specjalną dedykacją dla kolegów znad Narwi. Było mi dziś dane przejechać się w tą piękną aurę nad swoją najczęściej odwiedzaną miejscówkę na Wiśle w sezoni...

T

Autor tematu

tymon

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 30 odpowiedzi · 26,885 wyświetleń

Temat Wieści z lodu

Środek zimy a tu cisza w sprawie podlodowych łowów. :mysli: Cuś się Drakersi rozleniwili i po przeręblach nie chce się chodzić??? Aura sprzyja i na większo...

M

Autor tematu

mick

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 35 odpowiedzi · 31,587 wyświetleń

Temat Jeziorko Czerniakowskie

Korzystając z pogody a właściwie jej braku o 7 rano zameldowałem się nad wodą. Było duszo i miałem wrażenie że za chwilę zacznie się burza. Jednak do 10 nie pad...

R

Autor tematu

rapa

11 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 27 odpowiedzi · 24,550 wyświetleń

Temat Wieści znad Orzyca

Dzisiaj z Adamem odwiedziliśmy Orzyc w Smrocku :aparat: (zahaczyliśmy też przy okazji o Bobrowy Dwór - polecamy espresso i cytuję kartę: "Pierogi with Meat" :D)...

bysior

Autor tematu

bysior

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 14 odpowiedzi · 15,133 wyświetleń

Temat Wieści z mazowieckich rzeczek

W tym wątku chciałbym przekazywać wieści z nad rzeczek gdzie wędkuję :) szkoda zakładać temat dla każdej osobno :) dziś ładowałem akumulatory nad Iłżanką :) p...

P

Autor tematu

pawcio

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 4 odpowiedzi · 4,808 wyświetleń

Temat Jezioro Rożnowskie

Witam! Przebywam nad Jez. Rożnowskim od wtorku a łowię od środy. W środę same małe karpie pełnołuskie (8 szt.) a wczoraj 3 leszcze i 4 karpie. Leszcze 2x po 55...

Z

Autor tematu

zapodawacz

11 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 118 odpowiedzi · 99,937 wyświetleń

Temat Wieści znad Bugu

Czas zacząć wątek z mojej ulubionej rzeki. Dziś z rodzinką wybrałem się na spacer w Czarnowie. Zazwyczaj woda w tamtym miejscu ma szerokość około 15 metrów....

G

Autor tematu

gonzaless

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 14 odpowiedzi · 12,974 wyświetleń

Temat Bzura

Panowie łowi ktoś na Bzurze ? głownie chodzi mi o klenia i jazia.

Z

Autor tematu

zyla

11 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 5 odpowiedzi · 5,425 wyświetleń

Temat Łowisko Okoń?

Panowie, chcę się wybrać z kilkoma kolegami na Okonia. Po kilku rokliwych, ale jałowych wędkarsko wyprawach nad Wisłę, chcemy się pocieszyć braniami i holami ry...

P

Autor tematu

Pablo_tr

11 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 22 odpowiedzi · 19,871 wyświetleń

Temat Wieści znad Liwca

Oj kusiło, kusiło. Już od kilku dni mnie nosiło, dziś nie wytrzymałem i zaliczyłem pierwszy wypad nad rzekę. Wątek powinienem już dawno temu założyć bo (wstyd s...

A

Autor tematu

ajmo

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 4 odpowiedzi · 5,055 wyświetleń

Temat Darłowo

Piątek wieczór a dokładnie godzina 22.00 wyruszam na dorsza do Darłowa w końcu jedziemy.Załoga to 6 znajomych ,jedziemy 2 samochodami zajmiemy całą motorówkę :...

A

Autor tematu

artur80

12 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2014 Archiwum 1 odpowiedź · 2,871 wyświetleń

Temat Kacze doły

Dziś ze szwagrem postanowiliśmy odpocząć od rzeki i pojechaliśmy na dołki za okoniem. Rano mgła i zimno Jest taka mgła,że nie widziałem więcej jak 5m i dru...

F

Autor tematu

fryc2002

12 lat temu

Czytaj