Sezon wędkarski 2016

Sezon wędkarski 2016

12 tematów · 260 odpowiedzi

Sezon wędkarski 2016

Newsy znad wody w sezonie 2016

12 tematów 260 odpowiedzi
Sezon wędkarski 2016 Archiwum 137 odpowiedzi · 100,331 wyświetleń

Temat Wieści znad Narwi

Jeszcze niedawno nad Narwią było tak: Dzisiaj wietrznie chociaż ciepło i zupełnie inne widoki. Narew płynie, łódki czekają na wiosenne remonty i wodo...

bysior

Autor tematu

bysior

10 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2016 Archiwum 29 odpowiedzi · 18,679 wyświetleń

Temat Wieści z zagranicy

Wątek był na starym SD,więc nie widzę przeszkód wręcz przeciwnie-potrzebę założenia i tutaj. Jak wiekszość z Was wie wedkuję obecnie na wodach poza Polską. w...

M

Autor tematu

Mariano

10 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2016 Archiwum 4 odpowiedzi · 3,937 wyświetleń

Temat Wieści znad Radomki

Wczoraj z kumplem wybraliśmy się na klenie :) Wpadły dwie małe rybki, które od razu wróciły do wody :) Mam dla Was kilka widoków :) [attachment=undefined][at...

P

Autor tematu

pawcio

9 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2016 Archiwum 4 odpowiedzi · 4,755 wyświetleń

Temat Wieści prosto z łódki

[size=large][size=x-large][u]Wieści prosto z łódki.[/u][/size][/size] [align=justify][size=large]Drugi majowy weekend na Pojezierzu Łęczyńsko-Włodawskim up...

W

Autor tematu

waldi-54

9 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2016 Archiwum 34 odpowiedzi · 37,473 wyświetleń

Temat Jezioro Kamica (Kamienica, Dargocice).

Kontynuacja „Wieści znad jeziora Kamica (Kamienica, Dargocice)”  http://shrap-drakers.pl/forum/thread-3928.html Co prawda na nowym FORUM ten wątek został pow...

B

Autor tematu

banita

10 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2016 Archiwum 24 odpowiedzi · 20,796 wyświetleń

Temat Kanałek Żerański

Witam kolegów w nowym sezonie. Korzystając ze sprzyjającej pogody, wyskoczyłem dziś na chwilę na kanałek. Udało się upolować dwa okonki. 20 i 21 cm. Oba oczywiś...

W

Autor tematu

wuszy

10 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2016 Archiwum 3 odpowiedzi · 4,036 wyświetleń

Temat Tajne wody

Pewnie wątek się przyda :) Rozpoczynamy Kazikiem :) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-pmfHPDMOE4[/video]

bysior

Autor tematu

bysior

9 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2016 Archiwum 3 odpowiedzi · 3,541 wyświetleń

Temat Wieście znad Domaniowa

Wczoraj udało mi się otworzyć sezon wędkarski :) Z powodu skręconej nogi sprzęt gruntowy wygrał ze spiningowym :) Niestety rybki nie chciały współpracować :) Dz...

P

Autor tematu

pawcio

9 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2016 Archiwum 6 odpowiedzi · 5,968 wyświetleń

Temat UltraLajt

Skoro zaświeciło słonko a jest niedziela wybrałem się na uwaga uwaga( w moim przypadku z braku czasu to wielka wyczekiwana radość) NA RYBY... Spining leciutki w...

V

Autor tematu

vastus

10 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2016 Archiwum 3 odpowiedzi · 3,211 wyświetleń

Temat Podlodowe ostatki

A ja sobie pomyślałem,zeby troszke jeszcze nad przeręblem się pobawić,pewnie po raz ostatni w tym sezonie,zazwyczaj niechciej  podgaduje,że szkoda czasu na kręc...

B

Autor tematu

bohun2006

10 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2016 Archiwum 8 odpowiedzi · 6,424 wyświetleń

Temat Gnojno - odłów kontrolny ?

[color=#282828][font='Trebuchet MS', helvetica, arial, sans-serif]Właśnie dotarła do mnie smutna informacja o tym, że w grudniu PZW wykonało odłów kontrolny na...

B

Autor tematu

bandit

10 lat temu

Czytaj
Sezon wędkarski 2016 Archiwum 5 odpowiedzi · 5,266 wyświetleń

Temat Serock ul.Rybaki

Szukam kontaktu do kolegów z Serocka którzy byliby w stanie pomóc mi wyjaśnić kwestię dostępu do slipów i brzegu umożliwiającego slipowanie łodzi na odcinku ul....

B

Autor tematu

bandit

10 lat temu

Czytaj