Temat Wieści znad Narwi
Nowy sezon wita nas wysoką wodą i zapowiedzią mrozów. Mam nadzieję, że będzie dużo lepszy od poprzedniego! :rybka: Zgodnie z nowym regulaminem, który zakazuje...
Autor tematu
bysior
9 lat temu
Nowy sezon wita nas wysoką wodą i zapowiedzią mrozów. Mam nadzieję, że będzie dużo lepszy od poprzedniego! :rybka: Zgodnie z nowym regulaminem, który zakazuje...
Autor tematu
bysior
9 lat temu
Trochę późno... ale lepiej późno niż wcale. Jak tam, ktoś był, coś puka aktualnie na zbiorniku? W planach mam w niedzielę albo w poniedziałek skoczyć, stąd pyta...
Autor tematu
bysior
8 lat temu
Pozwolę sobie otworzyć wiślany wątek za ten rok takim oto bolaskiem, złowiony dziś rano w zwarach za przelaną główką :)
Autor tematu
pawello
8 lat temu
Nie ma za bardzo czym się chwalić ale pierwsza rybka jaka by nie była to zawsze zasługuje na uwiecznienie :P Zatem poznajcie tego oto "olbrzymiego" krąpia ;)
Autor tematu
b.g.f
8 lat temu
Otwieram kolejny wątek,choć już półrocze 2017 za Nami. Ten czas zasuwa jak szalony. Zaległości od groma,ale jak obiecałem to trzeba słowa dotrzymać i nadrobić...
Autor tematu
Mariano
8 lat temu
Okonie na woblera z jeziora Kamienica (Dargocice zachodniopomorskie powiat kołobrzeski) [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZTnEpbSPBVo[/video]
Autor tematu
banita
8 lat temu
W weekend odwiedziłem piękną Pilicę, która obdarowała mnie pięknym okoniem i niewymiarowym szczupaczkiem :)
Autor tematu
pawcio
8 lat temu
Jezioro Dadaj, jeśli nie wiecie, to bardzo dobre i ostatnio popularne jezioro w województwie warmińsko-mazurskim. Nasi koledzy, z małymi przygodami w drodze na...
Autor tematu
bysior
8 lat temu
Kilka fotek znad lubelskiej Bystrzycy. Jak widać na załączonych obrazkach rzeka ta cieszy się sporym powodzeniem i choć nie widać efektów w postaci ryb, to za...
Autor tematu
waldi-54
9 lat temu
Jezioro Lubicko Wielkie https://www.google.pl/maps/place/%C5%81ubowo/@53.6019504,16.4134401,1287m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x47017466c7e58e11:0xc2dc12915660f1...
Autor tematu
banita
9 lat temu