Boleniowe HM by Tomek1988
Przynęty
Basuńskie bezsterowce 7cm w nowych kolorkach. Dzisiaj byłem je poustawiać, klatki na starorzeczu pozamarzane więc zostały mi testy na "mojej" rafce. -8 stopni, palce grabiały,żyłka przymarzała do przelotek ale udało się wszystkie wyregulować :)

Udało mi sie uchwycić tarło BB pod wodą :P

Standard 7,8cm.

Zapowiedź serii boleniówek ze sterem 7-7,5cm waga 11-12,5g.

W przygotowaniu partia 50szt. bezsterowców 7cm oraz 50szt 5cm więc będzie w czym wybierać ale to dopiero w połowie lutego, musze sobie dzień przerwy zrobić bo od szlifowania korpusów pozdzierałem sobie naskórek na paluchach aż do krwi papierem ściernym :P
Wiosno przybywaj :P

Prototypowy jerk 7cm
http://www.youtube.com/watch?v=qGrPN2eALpA
Ta łuska nie schodzi przy naklejaniu na woblera? Nie prostuje się ?
Ma juz fakturę łuski. Jak to zrobiłeś? Bo wzór jest powtarzalny wiec nie wydaje mi sie abyś tak cudowal nożykiem. To odcisk od czegoś?
Jeżeli naklejamy folię z odbitą już łuską trzeba to robić delikatnie, nie dociskac mocno palcami wtedy łuska się nie prostuje ;)
O ten mi chodzilo
ładne te Twoje bezsterowce.
Może i ładne ale już nie moje :bezradny: Daniel @Urasenty oraz Grzesiek @grigorij to są ich bezstery :oczko: Muszę sobie sobie takich naprodukować.
ładne te Twoje bezsterowce.
Może i ładne ale już nie moje :bezradny: Daniel @Urasenty oraz Grzesiek @grigorij to są ich bezstery :oczko: Muszę sobie sobie takich naprodukować.
Już nie mogę doczekać się przesyłki 😏 . Pierwsza partia jaką od Ciebie kupiłem po testach,praca MEGA ,JEST MOC 👍 Namieszają napewno Twoje przynęty w tym sezonie.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.