Będzie dobrze. Jak nasi nie wygrają ze 3:0 to bedzie kolejna kompromitacja ...TUSKA 😄😄😄
Powiedział Jarek 😄😄😄
😄😄😄😄 - ot prawda 👍
Off Topic
Będzie dobrze. Jak nasi nie wygrają ze 3:0 to bedzie kolejna kompromitacja ...TUSKA 😄😄😄
Powiedział Jarek 😄😄😄
Bez walki bez dopingu bez komentarza ...
Oj tam, oj tam…
W najsłabszej grupie na EURO wielce prawdopodobne są takie wyniki:
Polska Grecja 0:0
Rosja Czechy 1:0
Polska Rosja 0:0
Grecja Czechy 0:0
Rosja Grecja 1:0
Polska Czechy 0:0
Tabela:
1. Rosja 7 pkt
2. Polska 3 pkt
3. Czechy i Grecja po 2 pkt
Pasjonująca perspektywa, dwie bramki na 6 meczów?
A potem wystarczą tylko 3 remisy po 0:0 i wygrywane karne.
I Błaszczykowski w Kijowie odbiera Puchar🎉🎉🎉!!!
Kibicuję jak najbardziej ale obawiam się że rzeczywistość będzie zgoła inna. :(
"Atmosfera pięknego piłkarskiego święta" cyt. D. Szpakowski :)
Będzie pięknie, będzie BIAŁO CZERWONO!!!!
Wygramy, wygramy,wygramy..... Ruskich pokonamy!!!!
Rosja to przeciętny zespół którym ułożył się pierwszy mecz. Dziś będzie zupełnie inaczej!!!
Teraz czekamy do soboty, dokopiemy Czechom i... ćwierćfinał nasz🎉!!!!!!
Pomimo całej radości po meczu to ja i tak jestem zły za zmiany jakich Smuda dokonał w meczu, czemu nie wpuścił Grosika zamiast Matuszczyka, który chyba raz piłki dotknął, przecież ruscy pod koniec meczu już całkowicie opadli z sił, Grosik mógłby coś ugrać ze swoją szybkością, ale to tylko moje zdanie. Pomijam już fakt kiedy te zmiany były robione.
W każdym razie gratuluję chłopakom dobrego meczu i mam nadzieję, że w sobotę będzie jeszcze lepiej.
👏👏👏👏👏👏👏
Pomimo całej radości po meczu to ja i tak jestem zły za zmiany jakich Smuda dokonał w meczu, czemu nie wpuścił Grosika zamiast Matuszczyka, który chyba raz piłki dotknął, przecież ruscy pod koniec meczu już całkowicie opadli z sił, Grosik mógłby coś ugrać ze swoją szybkością, ale to tylko moje zdanie. Pomijam już fakt kiedy te zmiany były robione.
W każdym razie gratuluję chłopakom dobrego meczu i mam nadzieję, że w sobotę będzie jeszcze lepiej.
👏👏👏👏👏👏👏
Grosicki sie przyda w sobote. Smuda zdjal dwoch defensywnych pomocnikow Dudke i Polanskiego (nota bene obie zmiany wymuszone urazami) i wprowadzil jednego defensywnego Matuszczyka i jednego ofensywnego Mierzejewskiego. Wprowadzenie zamiast Matuszczyka Grosickiego czyli dwoch ofensywnych za dwoch defensywnych pomocnikow🤔:stres:?. To bylaby recepta na katastrofe.
Obejrzalem mecz z trybun i powtorke w telewizji. Swietnie taktycznie ustawiony zespol, kazdy z graczy znal swoje miejsce na boisku, zelazna konsekwencje, super przesuwanie sie formacji za pilka, pelna asekuracja, wspolpraca miedzy formacjami, skracanie pola gry. Po prostu reka Smudy jak za najlepszych lat. A dzisiaj mi kolega ktory nomen omen zna sie na pilce mowi ze bylismy gorsi i zremisowalismy tylko dlatego ze Blaszczykowski strzelil super bramke :bezradny:.
Nie pisze tego absolutnie do Ciebie Michal ale wiekszosc ludzi a i niestety czesc dziennikarzy zrobila sobie z Smudy wroga publicznego numer jeden i zupelnie niezasluzenie jada po nim jak po lysej kobyle. A prawda jest taka ze jest to bezapelacyjnie najlepszy polski trener ktory wklada w swoja prace serce i ma wyniki. I jak czytam wypociny Kowlczyka, Tomka 0 4 Hajty czy slucham Dziekana to mi rece opadaja. Zadan nic absolutnie nie osiagnal w trenerce seniorow ale do krytykowania sa pierwsi a gawiedz sie cieszy. Ale to juz tak jest z Polakami ze rodak rodaka najchetniej to by w lyzce wody utopil.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.