EURO 2012

Off Topic

Odpowiedzi

114 odpowiedzi · 2,759 wyświetleń

Idź do ostatniej odpowiedzi
29.02.2012 19:49 · Odpowiedź #30075

Będzie dobrze. Jak nasi nie wygrają ze 3:0 to bedzie kolejna kompromitacja ...TUSKA 😄😄😄

Powiedział Jarek 😄😄😄

😄😄😄😄 - ot prawda 👍
29.02.2012 20:20 · Odpowiedź #30077
1:0 ale nie wiem dla kogo 😄
01.03.2012 08:13 · Odpowiedź #30082
Bez walki bez dopingu bez komentarza ...
01.03.2012 09:09 · Odpowiedź #30083
Nie jestem fanem piłki nożnej :bezradny: ale jestem bardzo mile zaskoczony 😄 Nie przegrali to już chyba bardzo dużą . ( Byłem pewien że przegrają ... )
01.03.2012 09:50 · Odpowiedź #30085

Bez walki bez dopingu bez komentarza ...

Się nie zgadzam:luzik:!
Rozmawiałem z kilkoma osobami, które tam były...
Zachwycone stadionem, organizacją, atmosferę🎉

Walka też była, ale żeby walczyć skutecznie to trzeba jeszcze umieć kopać piłkę na poziomie...
A dla nas Portugalia to jednak kosmos, więc cieszmy sie z wyniku 0:0😄

Wszak na EURO grając sześć razy na 0:0 - i wygrywając trzy razy rzuty karne - mozna zostać Mistrzem Europy🎉🎉🎉
01.03.2012 09:59 · Odpowiedź #30086

Wszak na EURO grając sześć razy na 0:0 - i wygrywając trzy razy rzuty karne - mozna zostać Mistrzem Europy🎉🎉🎉

O ile pierwsze trzy razy wystarczy na wyjście z grupy :dokuczacz:
01.03.2012 10:54 · Odpowiedź #30089
takie cuda się już nie powtórzą.
01.03.2012 11:19 · Odpowiedź #30091
Oj tam, oj tam…
W najsłabszej grupie na EURO wielce prawdopodobne są takie wyniki:
Polska Grecja 0:0
Rosja Czechy 1:0
Polska Rosja 0:0
Grecja Czechy 0:0
Rosja Grecja 1:0
Polska Czechy 0:0

Tabela:
1. Rosja 7 pkt
2. Polska 3 pkt
3. Czechy i Grecja po 2 pkt

Pasjonująca perspektywa, dwie bramki na 6 meczów?
A potem wystarczą tylko 3 remisy po 0:0 i wygrywane karne.

I Błaszczykowski w Kijowie odbiera Puchar🎉🎉🎉!!!
@maselinho (edytowany 14 lat temu)
01.03.2012 11:52 · Odpowiedź #30092
Rozumiem że napisałeś nam tutaj wariant kiedy Lewy będzie kontuzjowany:) bo tak to co najmniej 2 zamiast 0 przy bramkach i wtedy z pierwszego miejsca lecimy :):)

Oj tam, oj tam…
W najsłabszej grupie na EURO wielce prawdopodobne są takie wyniki:
Polska Grecja 0:0
Rosja Czechy 1:0
Polska Rosja 0:0
Grecja Czechy 0:0
Rosja Grecja 1:0
Polska Czechy 0:0

Tabela:
1. Rosja 7 pkt
2. Polska 3 pkt
3. Czechy i Grecja po 2 pkt

Pasjonująca perspektywa, dwie bramki na 6 meczów?
A potem wystarczą tylko 3 remisy po 0:0 i wygrywane karne.

I Błaszczykowski w Kijowie odbiera Puchar🎉🎉🎉!!!

12.06.2012 06:18 · Odpowiedź #34530
W dzień spodziewanej wiktorii nad Rosją - nie mogłem odmówić sobie takiej oto fotki w drodze do fabryki...:)

Ale są też eurosceptycy, co widać na piaskowej wysepce pod Poniatoszczakiem:klotnia:

Ich za cholerę nie rozumiem:bezradny:
Stadion Narodowy 12 06 2012.jpg
Eurosceptycy 12 06 2012.jpg
@maselinho (edytowany 14 lat temu)
12.06.2012 06:23 · Odpowiedź #34531
Fajna fotka na tle stadionu:), mam nadzieję że dzisiaj zagrają cały mecz tak jak 45min z Grecją i będzie 2-0.
A druga fotka no cóż nie wszyscy lubią piłkę.
12.06.2012 06:26 · Odpowiedź #34532
Grecje odpusicilem ale Rosjan musze zobaczyc na zywca. 3:2 dla naszych. Boenisch w 94 glowka po rogu zamknie usta trenerskim lamerom i niedzielnym kibicom w kalesonach ktorzy wylewaja wiadra pomyj na Smude😄.
12.06.2012 07:05 · Odpowiedź #34535

zamknie usta trenerskim lamerom i niedzielnym kibicom w kalesonach ktorzy wylewaja wiadra pomyj na Smude😄.

👍👍👍🎉🎉
12.06.2012 07:12 · Odpowiedź #34536
Andrzejku pomyliłeś Boenischa z Wolskim :P
12.06.2012 07:46 · Odpowiedź #34539

Andrzejku pomyliłeś Boenischa z Wolskim :P

Wolski moze strzelic druga w 90 🎵
12.06.2012 07:39 · Odpowiedź #34537
"Atmosfera pięknego piłkarskiego święta" cyt. D. Szpakowski :)
Będzie pięknie, będzie BIAŁO CZERWONO!!!!
Wygramy, wygramy,wygramy..... Ruskich pokonamy!!!!
Rosja to przeciętny zespół którym ułożył się pierwszy mecz. Dziś będzie zupełnie inaczej!!!
12.06.2012 07:42 · Odpowiedź #34538

Kibicuję jak najbardziej ale obawiam się że rzeczywistość będzie zgoła inna. :(

Rzeczywistością nie ma co sie przejmować...😜
To tak jak z rybami - jakbyś nie wierzył - musiałbyś przestać chodzić:buziak:
A tak - cztery razy na pusto, ale za piątym połapiesz🎉🎉🎉
12.06.2012 08:56 · Odpowiedź #34540

"Atmosfera pięknego piłkarskiego święta" cyt. D. Szpakowski :)
Będzie pięknie, będzie BIAŁO CZERWONO!!!!
Wygramy, wygramy,wygramy..... Ruskich pokonamy!!!!
Rosja to przeciętny zespół którym ułożył się pierwszy mecz. Dziś będzie zupełnie inaczej!!!

Liczę na to, że Rosjanie po zwycięstwie z Czechami będą zbyt pewni siebie i nie wejdą w mecz i nasi to już dalej wiadomo Lewy 1:0, Błaszczykowski 2:0, a dalej to już fiestaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)................
12.06.2012 09:07 · Odpowiedź #34541
Niech strzeli nawet i Dudka :dokuczacz:
12.06.2012 20:52 · Odpowiedź #34556
No, Panowie, cieszymy się, co nie🎉🎉🎉?
Może nie dokopaliśmy Rosjanom, ale pod koniec też chodzili na ostatnich nogach😄

Teraz czekamy do soboty, dokopiemy Czechom i... ćwierćfinał nasz🎉!!!!!!
12.06.2012 21:04 · Odpowiedź #34558

Teraz czekamy do soboty, dokopiemy Czechom i... ćwierćfinał nasz🎉!!!!!!

trzymam cię za słowo Pawle :P
powiem szczerze że jestem pod wrażeniem dzisiejszego meczu w wykonie polaków 🎉 🎉 🎉
najbardziej rozbawiły mnie komentarze podczas meczu :
" jesteśmy nie pokonaną drużyną " :D (rozumiem jak by to dawało nam awans)
i jeszcze kawał o Smudzie w kontekście meczu z Grecją :
"Co tam Franek u ciebie?
-A BEZ ZMIAN" :D :D :D
12.06.2012 20:56 · Odpowiedź #34557
Jak zagrają jak dziś Czechów pokonają spokojnie :) Tylko bardziej ofensywne ustawienie potrzebne.

BRAWO POLSKA 🎉🎉🎉
12.06.2012 21:05 · Odpowiedź #34559
a i jeszcze ciekawe co z Polańskim czy się wyliże 👏 👏 👏
13.06.2012 05:34 · Odpowiedź #34566
Pomimo całej radości po meczu to ja i tak jestem zły za zmiany jakich Smuda dokonał w meczu, czemu nie wpuścił Grosika zamiast Matuszczyka, który chyba raz piłki dotknął, przecież ruscy pod koniec meczu już całkowicie opadli z sił, Grosik mógłby coś ugrać ze swoją szybkością, ale to tylko moje zdanie. Pomijam już fakt kiedy te zmiany były robione.
W każdym razie gratuluję chłopakom dobrego meczu i mam nadzieję, że w sobotę będzie jeszcze lepiej.
👏👏👏👏👏👏👏
13.06.2012 15:54 · Odpowiedź #34596

Pomimo całej radości po meczu to ja i tak jestem zły za zmiany jakich Smuda dokonał w meczu, czemu nie wpuścił Grosika zamiast Matuszczyka, który chyba raz piłki dotknął, przecież ruscy pod koniec meczu już całkowicie opadli z sił, Grosik mógłby coś ugrać ze swoją szybkością, ale to tylko moje zdanie. Pomijam już fakt kiedy te zmiany były robione.
W każdym razie gratuluję chłopakom dobrego meczu i mam nadzieję, że w sobotę będzie jeszcze lepiej.
👏👏👏👏👏👏👏

Grosicki sie przyda w sobote. Smuda zdjal dwoch defensywnych pomocnikow Dudke i Polanskiego (nota bene obie zmiany wymuszone urazami) i wprowadzil jednego defensywnego Matuszczyka i jednego ofensywnego Mierzejewskiego. Wprowadzenie zamiast Matuszczyka Grosickiego czyli dwoch ofensywnych za dwoch defensywnych pomocnikow🤔:stres:?. To bylaby recepta na katastrofe.

Obejrzalem mecz z trybun i powtorke w telewizji. Swietnie taktycznie ustawiony zespol, kazdy z graczy znal swoje miejsce na boisku, zelazna konsekwencje, super przesuwanie sie formacji za pilka, pelna asekuracja, wspolpraca miedzy formacjami, skracanie pola gry. Po prostu reka Smudy jak za najlepszych lat. A dzisiaj mi kolega ktory nomen omen zna sie na pilce mowi ze bylismy gorsi i zremisowalismy tylko dlatego ze Blaszczykowski strzelil super bramke :bezradny:.

Nie pisze tego absolutnie do Ciebie Michal ale wiekszosc ludzi a i niestety czesc dziennikarzy zrobila sobie z Smudy wroga publicznego numer jeden i zupelnie niezasluzenie jada po nim jak po lysej kobyle. A prawda jest taka ze jest to bezapelacyjnie najlepszy polski trener ktory wklada w swoja prace serce i ma wyniki. I jak czytam wypociny Kowlczyka, Tomka 0 4 Hajty czy slucham Dziekana to mi rece opadaja. Zadan nic absolutnie nie osiagnal w trenerce seniorow ale do krytykowania sa pierwsi a gawiedz sie cieszy. Ale to juz tak jest z Polakami ze rodak rodaka najchetniej to by w lyzce wody utopil.

13.06.2012 18:11 · Odpowiedź #34604

👏👏👏👏👏👏👏

Grosicki sie przyda w sobote. Smuda zdjal dwoch defensywnych pomocnikow Dudke i Polanskiego (nota bene obie zmiany wymuszone urazami) i wprowadzil jednego defensywnego Matuszczyka i jednego ofensywnego Mierzejewskiego. Wprowadzenie zamiast Matuszczyka Grosickiego czyli dwoch ofensywnych za dwoch defensywnych pomocnikow🤔:stres:?. To bylaby recepta na katastrofe.

Obejrzalem mecz z trybun i powtorke w telewizji. Swietnie taktycznie ustawiony zespol, kazdy z graczy znal swoje miejsce na boisku, zelazna konsekwencje, super przesuwanie sie formacji za pilka, pelna asekuracja, wspolpraca miedzy formacjami, skracanie pola gry. Po prostu reka Smudy jak za najlepszych lat. A dzisiaj mi kolega ktory nomen omen zna sie na pilce mowi ze bylismy gorsi i zremisowalismy tylko dlatego ze Blaszczykowski strzelil super bramke :bezradny:.

Nie pisze tego absolutnie do Ciebie Michal ale wiekszosc ludzi a i niestety czesc dziennikarzy zrobila sobie z Smudy wroga publicznego numer jeden i zupelnie niezasluzenie jada po nim jak po lysej kobyle. A prawda jest taka ze jest to bezapelacyjnie najlepszy polski trener ktory wklada w swoja prace serce i ma wyniki. I jak czytam wypociny Kowlczyka, Tomka 0 4 Hajty czy slucham Dziekana to mi rece opadaja. Zadan nic absolutnie nie osiagnal w trenerce seniorow ale do krytykowania sa pierwsi a gawiedz sie cieszy. Ale to juz tak jest z Polakami ze rodak rodaka najchetniej to by w lyzce wody utopil.

Nic dodać, nic ująć Andrzejku, zgadzam się z tobą w całości.
Dziwi mnie fakt, że mimo bardzo dobrej gry naszych "Orłów"
znajdują się tacy, którzy sami nie osiągnęli nic jako trenerzy
a potrafią doszukiwać się błędów w działaniu każdego, kto
nie należy do grupy trenerskich nieudaczników.

Pozdrawiam waldi-54
13.06.2012 06:09 · Odpowiedź #34568
Ja z kolei tym razem bym zdecydowanie bronił Smudy w kontekście zmian. Moim zdaniem z Grekami skopał to strasznie, ale z Rosjanami?
Przy wyniku 1:1 i słaniających się na nogach Polalach i Rosjanach mimo wszystko ofensywne zmiany byłyby ryzykowne. Dlaczego?
Strzelamy na 2:1 my, jest euforia, a i tak musimy zremisować z Czechami...
Tracimy bramkę i przegrywamy 1:2 - nawet wygrana z Czechami mogłaby nic nie dać. Rosjanie i tak wygrywają grupę, więc z Grekami nie grają na 100%. Grecy wygrywają np. 2:0, to nam np. zwyciestwo z Czechami 1:0 nic nie daje, odpadamy!!!!!
Więc.... cieszmy się, że mamy wszystko w swoich rekach, cieszmy sie na mega mecz w sobotę z Czechami!!!!!
I kibicujmy naszym nadal🎉🎉🎉!!!!!!!!!!!!!!!

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.