Udało mi się w tym roku połowić w nowych dla mnie miejscach i rybki czasem też się trafiły.
Pozdrawiam serdecznie
Wędkarstwo Muchowe
Exploruję nowe miejsca na moim belly. Testy pływadła przy silny wietrze zaliczone. Przetestowałem też nowe muszyska i nawet jestem zadowolony. W podbieraku zameldowały się dzisiaj 3 szczupaczki, było też jeszcze kilka nie zaciętych brań.
Ryby jak zawsze wróciły do wody.
Szczupaki podgryzają ale skuteczność zacięć fatalna.Może dlatego że uparłem się na duże muchy.
Gratuluję regularności połowu tych zębaczy :)
Dzięki.Polubiłem te szczupakowe łowienie na muchę chociaż początki były trudne. Czasem coś się uwiesi. Byłoby lepiej ale presja na ryby jest ogromna.
Z dobrych wieści to mam potwierdzone info, że od przyszłego roku będzie zakaz zabierania szczupaków na Grabówcu. Czyli moje batalie na zebraniach miały sens :)
...
Z dobrych wieści to mam potwierdzone info, że od przyszłego roku będzie zakaz zabierania szczupaków na Grabówcu. Czyli moje batalie na zebraniach miały sens :)
...
Faktycznie bardzo dobra informacja. Też będziemy się starali wprowadzić ten zakaz w ciechanowskim kole (opi). Marne szanse, ale jakieś są.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.