Tak jak w temacie. Kołowrotek po serwisie przesmarowany gotowy do boju. Dostał używaną przekładnię która jest w dużo lepszym stanie niż poprzednia (starej nie dało się spasować aby kołowrotek mógł komfortowo pracować). Nowe łożysko oporowe do Stelli 98" wraz z wewnętrznym wałeczkiem wszystko od @Mefisto. Wałeczek od posuwu szpuli na dole został podparty łożyskiem ezo. Wcześniej był teflon. Brak luzów koła przekładni na boki jak również na łożyskach. Wszystko zostało spasowane tak jak w oryginale wraz z luzem na zębach przekładni. Brak luzów na koszu. Łożysko rolki zostało wymienione na ezo. Kołowrotek jak widać na zdjęciach swoje przeżył, egzemplarzem kolekcjonerskim raczej nie będzie lecz z pewnością posłuży godnie jeszcze wiele lat. Najważniejsze aby nie wpadł w ręce pseudo serwisanta jak to miało miejsce wcześniej. Sporo mnie kosztowało doprowadzenie kręcioła do ładu. Cena jaka mnie interesuje to 500 zł. Przesyłka w cenie. Brak rezerwacji. Kupujący ma u mnie serwis kołowrotka przez rok w trakcie lub na koniec sezonu (Pokrywa koszty wysyłki). Ogłoszenie również w innych mediach.
Używamy plików cookies niezbędnych do działania serwisu (sesja, bezpieczeństwo, koszyk).
Za Twoją zgodą możemy uruchomić statystykę (np. Google Analytics), reklamy (np. Google AdSense) oraz zapisać identyfikator urządzenia dla polubień bez konta.
Motyw jasny/ciemny jest w localStorage przeglądarki.
Pełna informacja w polityce prywatności.