Dostałem cynk o sobotnim spotkaniu i jest szansa, że się pojawię.
Wigilia Shrapa 2012
Wędkarstwo – ogólnie
Dostałem cynk o sobotnim spotkaniu i jest szansa, że się pojawię.
wiec z tej przyczyny składam wszystkim najserdeczniejsze zyczenia swiateczne i noworoczne
samych sukcesów w zyciu prywatnym i zawodowym oraz pobicia wszelkich rekordów zyciowych nad woda:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Gusto z rodzinka:papa:
No niestety nie bedzie mi dane:beczy: zjeść golonki w waszym zacnym gronie w tym roku
wiec z tej przyczyny składam wszystkim najserdeczniejsze zyczenia swiateczne i noworoczne
samych sukcesów w zyciu prywatnym i zawodowym oraz pobicia wszelkich rekordów zyciowych nad woda:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
I nalweki nie będzie :zly: :beczy:
No niestety nie bedzie mi dane:beczy: zjeść golonki w waszym zacnym gronie w tym roku
Ulalalala jaka wpadka ☝️
[quote='gusto' pid='60808' dateline='1355478516']
Ulalalala jaka wpadka ☝️
[/quote]
A ja myślałem że Jarecki mi buteleczkę przywiezie :bezradny::beczy:
PS. Bysior - Pytanie organizacyjne - rozumiem że jak rok temu za jedzenie płacimy Tobie do "kapelusza" a napoje opłacamy sami ? 😎
Wielkie dzięki za życzenia świąteczne
Sacha. 👍👍
Tak więc jeszcze kilka spraw organizacyjnych dla przypomnienia:
- alkohol zamawia każdy sam przy barze i płaci od razu
- za zamówione dania będziemy wrzucać do koszyczka przy wyjściu kwotę, za którą zjedliście, lista i koszyczek u mnie
- Mikołaj mówił, że przyjdzie, ale nie wiadomo o której godzinie - ponoć około 22.00 ;)
Do zobaczenia o 20.00 :)
Ps. Postaram się się, aby na żywo pojawiło się kilka zdjęć z wigilii na Shrapie, relacja jutro wieczorem :)
z Wami, życzę wszystkim uczestnikom miłej
i wesołej atmosfery i już czekam na jutrzejszą
foto-relację, bawcie się dobrze.
Pozdrawiam waldi-54:papa2:
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.