Mam na imię Paweł, obecnie mieszkam w Jabłonnie ale już wkrótce ponownie w jednym z najlepszych miast pod względem wędkarskim Nowym Dworze Mazowieckim. Moja pasją jest spinning i łowie wyłącznie na tą metodę, głównie w Wiśle czasami w Narwi. Najbardziej lubię białe drapieżniki - klenie, bolenie, jazie oraz wąsatą siłaczkę brzanę. Chciałbym się przywitać z wszystkimi shrapersami.
Witam się :) .
Shrapowa Społeczność
Mam na imię Paweł, obecnie mieszkam w Jabłonnie ale już wkrótce ponownie w jednym z najlepszych miast pod względem wędkarskim Nowym Dworze Mazowieckim. Moja pasją jest spinning i łowie wyłącznie na tą metodę, głównie w Wiśle czasami w Narwi. Najbardziej lubię białe drapieżniki - klenie, bolenie, jazie oraz wąsatą siłaczkę brzanę. Chciałbym się przywitać z wszystkimi shrapersami.
Jestem z Wami biernie od około roku i to już czas aby aktywniej włączyć się w społeczność. Mieszkam w Wołominie, moja ulubiona metoda to spinning (jak większości na tym forum), ale zdarza mi się też zasiąść przy odległościówce czekając na sezon biczowania. Obławiam głównie Bug na różnych wysokościach, ale też zdarza mi się trafić na Wisłę (bez efektów, czekam na tą jedyną i mam nadzieję PB), Glinki w Zielonce i okoliczne dołki. Majówka zawsze na Mazurach. Moja ulubiona (oczywiście do przechytrzenia, nie do zjedzenia - nie lubię jeść ryb, mam do nich szacunek) to szczupak.
Ostatnio dłubię trochę w hand made wobkach.
jak już tu jestem to może pokażesz jak się na te rapki poluje :)
daj halo jak się będzie na królową wybierał.
Bug to też moja ulubiona rzeka więc do zobaczenia nad wodą :papa2:
gdzie najczęściej obławiasz?
ja najczęściej w tamtym sezonie bywałem w Kuligowie, Czarnowie i na Wywłoce, Brzuzie.
Witam wędkarską brać!
Sympatyczne to wasze forum i bogate w wiedzę. Będę zaglądał i zdawał relacje z wypadów nad wodę.
Coś o sobie: Na imię Marcin, metody połowu: raczej preferuję spinning, aczkolwiek lubię też w spokoju posiedzieć przy gruncie czy spławiku na stojącej wodzie. W tym sezonie planuję poznać ciekawe miejscówki w okolicy Warszawy i złapać nieuchwytne do tej pory dla mnie gatunki ryb (liczę na was:)
Na wakacje może trafi się jakiś dalszy wyjazd.
Pozdrawiam
jeszcze przeze mnie.👋
Witajcie na SD i bawcie się razem
z nami.;)
Pozdrawiam - waldi-54:papa2:
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.