A jak sie pokaże to wystartuje, niestety ale szczegóły będą dopiero jutro wieczorem
Zlot - Wkra 2010
Wędkarstwo – ogólnie
A jak sie pokaże to wystartuje, niestety ale szczegóły będą dopiero jutro wieczorem
zlot za dwa dni. Mam nadzieję, że wszyscy w mobilizacji! Pogoda może nam nie dopisać tego roku, wszystko możemy zrzucić na ten islandzki wulkan, więc trzeba się przygotować na dość trudne warunki! Jeśli macie jakieś pytania, odnośnie regulaminu, opłat, łowiska, macie ostatnią szansę! :)
Śniegu nie będzie, deszczu raczej też nie!
Będzie pewnie chłodno, to i rybki będą raczej strajkować!
Ale co z tego?
Na ryby mamy cały rok, a w takim gronie spotykamy sie niezwykle rzadko👋!
Więc proszę bez narzekania, ze śpiewem na ustach i radością w sercach🎉.
Co do pogody to zapomniałem we wniosku podczas jej zamawiania dopisać wartość temperatury i poprosiłęm tylko o słońce. Coś mi się wydaje że wniosek wyglądał tak :
Słońce: TAK
Temperatura: 0 :beczy:
Jak się wszystko dobrze ułoży to wpadniemy ekipą.
Pozdrawiam i zycze Wam taaaakich ryb zlowionych w milej kolezenskiej atmosferze ;
pablitos
Jak napisał bysior będzie urządzona wyprzedaż sprzętu wędkarskiego.
Co bedzie można kupić okazyjne? Mały spis to nawinęło mi się pod rękę podczas dzisiejszego pakowania:
- wędki carbostar
- wędki blackstar
- wędki xenodon
- wędki daiwy min aqualite, exceler
- wędki dragon
- kołowrotki daiwa
- odzież daiwa: koszulki, bluzy, polary, spodnie i kurtki
- pokrowce na kołowrotki
- torby wędkarskie
- żyłki spinningowe daiwa
- plecionki Tournament TN8
- plecionki Daiwa Tournament
- akcesoria typu latarki, wypychacze itp
- kilka przynęt daiwy i cormorana
- drobiazki jak agrafki, krętliki
Rabaty 20-50% od cen sklepowych.
Sprzętu będzie dużo więcej niż na targach na Expo 🤪
Tylko jak bysiorek to spakuje do samochodu :bezradny:
Ty się Rafał postaraj o jakiś bankomat na polanie, bo jak który chęci nabierze na zakupy to może kaski zabraknąć :D Toż to przecież promocja jak się patrzy.
Bankomatu chyba nie będzie ale będzie możliwość zmacania, wynegocjowania ceny ,zarezerwowania i odbioru w pasującym terminie 👍
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.