Temat Gnojno 2018
Na gnojnie dzis slabo...
Autor tematu
koro
8 lat temu
Na gnojnie dzis slabo...
Autor tematu
koro
8 lat temu
Nad Narwią styczeń przedstawia się trochę ponuro... brak śniegu i słońca sprawia, że na chwilę obecną wygląda to bardziej na listopad niż styczeń. Miejmy nadzie...
Autor tematu
bysior
8 lat temu
Nie duży ale cieszy...
Autor tematu
andrzej_b
7 lat temu
Serwus! Mam zaszczyt otworzyć wątek związany z nadchodzącym sezonem wędkarskim na Drwęcy. Otwarcie sezonu spinningowego już jutro 01.01.2018 ! Serdecznie zapras...
Autor tematu
janek kos
8 lat temu
Sezon otworzyłem nad dwoma podradomskimi rzeczkami. Obydwie obdarzyły mnie kilkoma rybkami :) Enjoy ;)...
Autor tematu
pawcio
7 lat temu
Szybki dwu dniowy pobyt u forumowego starego kolegi Mańka. Ryby nie dopisały, ale klimat do "resetu" - IDEALNY :okokok: . Poniżej kilka fotek.
Autor tematu
Bucek
7 lat temu
Wkra niska, trącona. Brań zero. Boleń troszeczkę szalał.
Autor tematu
Bucek
7 lat temu
Żwirownia koło Pułtuska, nad którą sprawuje opiekę Okręg Ciechanowski i Koło nr 1 w Pułtusku, jest na dobrej drodze żeby stać się fajnym łowiskiem. Zaczynamy w...
Autor tematu
bysior
8 lat temu
Zawsze czerwone dachówki przyprawiają mnie o mocniejsze bicie serca. To znak, że już dotarłem do Krainy Tysiąca Jezior. Ostatnio nawet zastanawiałem się gdzie d...
Autor tematu
Wozik77
7 lat temu
Coś dla ożywienia wątku, o ile można nazwać to ożywieniem. Będąc przejazdem podjechałem dziś nad Zalew. Na lodzie przy brzegu widziałem dwóch zapaleńców oraz sa...
Autor tematu
anguiler
8 lat temu
Stary sezon uciekł niepostrzeżenie. Nowy wkradł się także po cichu, wylewając sporo wody przy tej okazji. Jakieś pokraczne wypady zaliczone, bo w domu nosi....
Autor tematu
Mariano
8 lat temu