Temat Wieści znad Narwi
Nowy sezon, nowe nadzieje :) Woda w Narwi na wysokości Pułtuska niska jak na tą porę roku (rok temu sięgała pod wały - była duuużo wyższa), popadało trochę śnie...
Autor tematu
bysior
7 lat temu
Nowy sezon, nowe nadzieje :) Woda w Narwi na wysokości Pułtuska niska jak na tą porę roku (rok temu sięgała pod wały - była duuużo wyższa), popadało trochę śnie...
Autor tematu
bysior
7 lat temu
Powoli kończy się sezon, ale walka wciąż trwa. Jeśli chcecie się pochwalić rybami ze swojej "tajnej wody" w sezonie 2019 to macie czas do końca roku :) A ja poc...
Autor tematu
bysior
6 lat temu
W weekend otworzyłem sezon na Królowej :)
Autor tematu
pawello
7 lat temu
100+ Uderzył/a na klasyka czyli cannibala 12,5 cm prowadzonego bardzo wolno z pauzami.
Autor tematu
andrzej_b
6 lat temu
Coś przygasł ten temat, albo nikt nie chce się pochwalić. Ostatnimi czasy mucha nad Wkrą. Mimo koszmarnie niskiej wody i tabunów kajaków coś tam daje się wysk...
Autor tematu
Lecek
6 lat temu
Żwirownia w Grabówcu to łowisko Okręgu Ciechanowskiego koło Pułtuska, jest to nieduży zbiornik, którym opiekuje się Koło nr 1 Pułtusk. Ciekawe miejsce i ma swój...
Autor tematu
bysior
7 lat temu
W weekend zrobiłem mały rekonesans, ale niestety rybki nie chciały współpracować, choć kilka z nich dało się zobaczyć.
Autor tematu
pawcio
7 lat temu