Daiwa Morethan Gangster 7-45 g

Sprzedam

@kiks1972 Archiwum (edytowany 13 lat temu)
11.06.2013 11:46
Wędzisko dł. 3,15m. cw 7-45g. super lekkie bo tylko 145g! 👍 Obszerniejsze opisy w necie dlatego też skupię się bardziej na własnych odczuciach z łowienia tym kijem. Tak więc kij o akcji szczytowej, pod rybą ładnie wchodzi w półparabolę. Świetnie trzyma rybę. Prawdziwa katapulta na dużą rzekę, jezioro lub morze (troć), która nie boi się nawet tych ciężkich, boleniowych przynęt. Spory zapas mocy. Zresztą ja właśnie używałem tej wędki do łowienia boleni i sprawdziła się idealnie. Wobki 4 cm. czy ołowianki - żaden problem. Krótki dolnik więc osoby niższe nie będą sobie obijać żeber :D
Stan wędki oceniam na dobry nawet db plus - mikro ryski.
Cena 999 zł. dla Drakersów oczywiście zniżka 👍 Więcej info 505 292 775 lub foto na e-mail (mój kiks1972@o2.pl). Do końca tyg. wędka będzie w Warszawie do odbioru lub "pomacania", potem wyjazd i już tylko wysyłka :zalamka:
Aha, jest ważna karta gwarancyjna niestety nie mam rachunku wiec... 🤔
Edit. Ew. mogę zamienić na BLR ok 275 cm. i cw do 21 g. Wędkę wystawiam również na innym forum.

IMG_0010.JPG
IMG_0012.JPG
IMG_0014.JPG
5488 wyświetleń 6 odpowiedzi

Odpowiedzi

6 odpowiedzi · 5,488 wyświetleń

Idź do ostatniej odpowiedzi
@Mariano (edytowany 13 lat temu)
11.06.2013 13:48 · Odpowiedź #46335
Czy to rękojeść rezonansowa???Czy wyczuje każde muśniecie o zdziebełko trawki i tracenie w patyczek???Kijek będzie dobry do boleniowych opalizowanych killerów🤔
Proszę jakies foto z ugięcia kijka na prv.
11.06.2013 21:01 · Odpowiedź #46346

Czy to rękojeść rezonansowa???Czy wyczuje każde muśniecie o zdziebełko trawki i tracenie w patyczek???Kijek będzie dobry do boleniowych opalizowanych killerów🤔
Proszę jakies foto z ugięcia kijka na prv.

Tak, oczywiście, rękojeść jet renesansowa. Wyczuje może nie każde ale na pewno co drugie muśnięcie i co trzecie trącenie. Z myślą o opalizujących woblerach kij został zaprojektowany. Foty poszły. 😄 😄 😄
P.S. Mariano - nie wiedziałem że internet ma TAM zasięg :dokuczacz:
Przemo - masz prawo pierwokupu 👍
😂 😂 😂
11.06.2013 18:49 · Odpowiedź #46339
Miałem To nad wodą...kozak :kwiatek:
11.06.2013 21:09 · Odpowiedź #46349
TU niema dlatego jeżdżę razem z pewnym rolnikiem jego bryką do wiekszego miasta;)
Czy dywanik jest w zestawie???
Po takim opisie biorę szybka pożyczkę w SKOK-U i puszczam przelew.Chyba,że Przemo mie wyprzedzi:)
11.06.2013 21:21 · Odpowiedź #46353

TU niema dlatego jeżdżę razem z pewnym rolnikiem jego bryką do wiekszego miasta;)
Czy dywanik jest w zestawie???
Po takim opisie biorę szybka pożyczkę w SKOK-U i puszczam przelew.Chyba,że Przemo mie wyprzedzi:)

Drugi w kolejce do dywanika!

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.