@Krystek,
Nie wiem na ile pozwala wam regulamin zawodów, jeśli jest możliwe poruszanie się samochodem, pojechałbym na Drwały - jest tam jedyne miejsce w okolicy gdzie są ostrogi, opaski i wiele innych ciekawych miejsc Odpuściłbym odcinek "miejski" (koło Wyszogrodu), jak już to przeciwna strona -ujście Bzury (jakie tam kleniska stały w upale że SZOK ;) - tu może być problem jak będzie wysoka woda...i w wiele miejsc nie dojdziesz - brodzenie jest wskazane Z ryb to możesz spodziewać się wszystkiego co w Wiśle pływa Wogóle to ciężko może być jeśli będzie wysoka woda... wszystko będzie wtedy pod wodą No i w okolicy Drwałów mój najlepszy wynik to 5 boleni w 1,5 godziny z tego samego miejsca - kolega dorzucił 3 sztuki Harcowały wtedy jak nie wiem co :-) a z rana było pustawo i się nie zapowiadało że uczta będzie :)
Na poniższej fotce widać miejscowość Drwały, czerwona kropka to miejsce gdzie auto można zostawić przy wale przeciwpowodziowym no i zaznaczyłem miejsca...
UWAGA! Z tego co wiem, wiele terenów (łąki) są terenami prywatnymi i można się spodziewać właściciela z kijem :krzyk: