Od jakiegoś czasu chodzi po głowach redakcji zrobienie kalendarza i teraz pytanie do Was czy jesteście czymś takim zainteresowani.
Forma kalendarza to na 99% format B1 jedna strona z 12 miesiacami.
ja też jestem jak najbardziej za. Mam taką propozycję odnośnie kalendarza ale to pewnie na 2012r jakby co:) W galerii można by zrobić kategorię np kalendarz a w nim po skończonym miesiącu podkategorię z miesiąca który minął, tam kto by miał jakieś ładne zdjęcia z danego miasiąca możnaby wrzucać i póżniej wybierać jedno zdjęcie miesiąca które byłoby jak znalazł na kalendarz 12 zdjęciowy pod dany miesiąc:P Co Wy na to??
Jestem na gorąco po rozmowie ze znajomym drukarzem,
Wydrukowanie złożonego kalendarza w formacie A3 13 stron 12 miesięcy bądź 2 miesiące na jednej kartce to są koszta około 30 PLN za sztukę.
Zakładając że rozkład na stronie zdjęcia i tekstu będzie w proporcji 2/3 do 1/3 lub 3/4 do 1/4
tylko proponuję zrobić konkurs zdjęć do kalendarza z tym żeby autorzy byli anonimowi i głosowanie też, podzielić na kategorie miesiąca od każdego chętnego nie więcej niż jedno zdjęcie na jeden miesiąc i później zrobić anonimowe głosowanie, zdjęcia wysyłamy do admina na maila i danego dnia o odpowiedniej porze zamieszcza on konkurs na stronie i działamy
To cena jest za druk i papier czy razem ze spirala i zlozeniem?
Trzeba tez pomyslec o odpowiednim opakowaniu do wysylania bo babelkowa folia nie zdaje egzaminu a tekturowe tuby drogo wychodza
Panowie ustalony jest już format i projekt - więc z oferty Hairego na 13 kartek będziemy mogli dopiero skorzystać za rok - i już mam nadzieję z konkursem w każdym miesiącu.... :)
Co do konkursu to proponuję zrobić go jakoś we wrześniu, październiku, albo co miesiąc robić an zdjęcie czyli na listopad i grudzień należy już dzisiaj zacząc mysleć :)
Używamy plików cookies niezbędnych do działania serwisu (sesja, bezpieczeństwo, koszyk).
Za Twoją zgodą możemy uruchomić statystykę (np. Google Analytics), reklamy (np. Google AdSense) oraz zapisać identyfikator urządzenia dla polubień bez konta.
Motyw jasny/ciemny jest w localStorage przeglądarki.
Pełna informacja w polityce prywatności.