Muchowe łowy 2018
Wędkarstwo Muchowe
Gratulacje Darku. Podnosisz ciśnienie :) Kawał kluska 👏 👏
Bucuś, było rezygnować z łowienia na muchę? ;) Dzisiaj sam pewnie targałbyś podobne kluchy ;)
Gratulacje Darku. Podnosisz ciśnienie :) Kawał kluska 👏 👏
Bucuś, było rezygnować z łowienia na muchę? ;) Dzisiaj sam pewnie targałbyś podobne kluchy ;)
Bucuś zdrajca muchy :) :) :)
Jak zwykle Darek pięknie! 👏 📷
Po nim złowiłem jeszcze jednego około 40cm tym razem już na mokrą muchę i dwa mniejsze. Rzeka piękna jak zwykle.
Całe 52 centy
Pozdrawiam serdecznie
Niestety nie tylko ja namierzyłem. Wychodząc z wody na brzegu znalazłem łuski wielkiego klenia. Stanowisko grunciarza ze świeżą podpórką z gałęzi. Może to ten, który kilka tygodni temu zerwał mi się?
Mówisz, że miejscówki puste Dareczku - to teraz na zimę gdzie się pochowały kluski?
Jakiś dziad zakuty już pulpety zrobił na zimę... ech...
Mówisz, że miejscówki puste Dareczku - to teraz na zimę gdzie się pochowały kluski?
Na odcinku gdzie byłem wymiotło ryby z płytkich kamienisk z szybkim nurtem. Letnie bankówki świecą teraz pustką. Trzeba przejść kawałek rzeki żeby je znaleźć. Stoją sobie teraz, pogrupowane w spokojnych rynnach, gdzieś za zwałką. O dziwo wcale nie w najgłębszych miejscach.
Brania wczoraj też już były delikatne, takie jak zimą. Każdego holowanego klenia odprowadzało stadko ryb.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.