Nowa strona styczeń 2016
Sprawy techniczne
Poprzednia wersja była bardziej czytelna i stonowana.
Takie zdanie me :-)
@peter - poniżej podkreślone linki (wrzucę do menu na górze te linki może - będzie prościej :))
Jest dziwnie, może przywyknę, może będę postulował o zmianę jak koledzy wyżej 😛.
Przy okazji został moduł dodawania zdjęć ;)
Poprzednia odsłona SD była bardziej stonowana,spokojna.Ta jest nowoczesna,heh.
Na pewno trzeba się przyzwyczaić.
Ja bym jakoś zmienił oznaczanie nowych postów lub tematów,bo bynajmniej ja na kompie mam to słabo widoczne.Co prawda jest zielona strzałka w temacie jeżeli pojawia się nowa odp, ale... poprostu jakoś inaczej to odznaczać.
Co do reszty nie widzę przeszkód.
Mam nadzieje,że nowa odsłona skusi starszych bywalców aby częściej zaglądali.
Liczę na konkursy i dobre artykuły. To zawsze przyciąga.
Konkursy i inne rzeczy będą dopiero jak ogarniemy rzeczy techniczne. Wszystkiego naraz nie damy rady ale jak to się mówi: "będzie pan zadowolony" :D :D :D
Droga sprawa to profil, w którym to jest:
Bio : Narew
Sex : Pułtusk
:)
Chyba że czegoś w tym nie ogarniam.
[font='Lucida Grande', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Próbować oznaczyć nadrzędny dział jako przeczytany?[/font]
[font='Lucida Grande', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Przy ustawieniu na tak, dział nadrzędny będzie za każdym razem oznaczany jako przeczytany, kiedy nie będzie w nim żadnych nieprzeczytanych postów. Należy zauważyć, że opcja ta wpływa negatywnie na wydajność forum i powinna być traktowana jako eksperymentalna.[/font]
Zmieniam na TAK, zobaczymy czy to coś da...
Inna sprawa.
Reklamy zostaną??
(...)
Reklamy zostaną??
Reklamy były i poprzednio. Doszła jedna po prawej. Ta na dole do wyrzutu jest bo mnie denerwuje :) Przeszkadzają? W najnowszej odsłonie będą może mnie rzucające się w oczy... ale być to muszą niestety... i tak ledwo co w rok zarabiają na opłacenie samych domen :masakra:
Nie zwróciłem uwagi czy coś dało bo wpadłem tu na koniec czytania forum i nie pamiętam czy oznaczałem ręcznie czy automat oznaczył jako przeczytane.
Inna sprawa.
Reklamy zostaną??
No nie wiem, ja jestem jakiś inny, każdy post znam i jestem na bieżąco, w panelu po prawej stronie mam najnowsze posty i to mi w zupełności wystarcza :tongue: Natomiast ostatnio usłyszałem od kolegi że "dla mnie to tylko najważniejszy guzik "Pokaz nowe posty"". Wszystkim nie dogodzisz ;)
Ostatnio praktycznie nie korzystam z komputera i wchodzę z telefonu - no i z telefonu jest lipa trochę.
Nie pisałem o reklamach, a o ogólnej czytelności forum z telefonu.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.