Czy jest szansa, żeby takie odnośniki pojawiły się również na dole strony? Myślę, że ułatwiłoby by to przeglądanie forum (przynajmniej mi :P) :)
Nowa strona styczeń 2016
Sprawy techniczne
Czy jest szansa, żeby takie odnośniki pojawiły się również na dole strony? Myślę, że ułatwiłoby by to przeglądanie forum (przynajmniej mi :P) :)
Shrap Drakers Fishing - Forum › Wędkarstwo Moją Pasją! › Wieści znad wody › Sezon wędkarski 2016 > Kanałek Żerański
Jasne - jest to już nawet zrobione i wywalona reklama tylko trzeba przegrać na serwer co nastąpi dzisiaj :)
Shrap Drakers Fishing - Forum › Wędkarstwo Moją Pasją! › Wieści znad wody › Sezon wędkarski 2016 > Kanałek Żerański
Jasne - jest to już nawet zrobione i wywalona reklama tylko trzeba przegrać na serwer co nastąpi dzisiaj :)
Jednak jutro bo coś nie do końca działa tak jak powinno 🤔
Zmiany wrzucone :) Jeśli nie widać - trzeba odświeżyć cache w przeglądarce - F5 albo CTRL + R :)
Następna porcja poprawek jest przewidziana na niedzielę :)
Banner ze szczupakiem na razie bez zmian bo brak koncepcji na to miejsce.
:okokok:
Nowe czasami jednak nie znaczy lepsze ;)
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.