Opłaty 2012 G.R.Ł. ?????

Wędkarstwo – ogólnie

@moczykij Archiwum
10.01.2012 09:48
Z racji tego że łowie wyłącznie na wodach "Gospodarstwo Rybackie Łomża " . Uśmiechałem się tylko , jak czytałem wasze posty , o porozumieniach 😄
Zaraz na początku roku , nabyłem licencję uprawniającą do łowienia na tych wodach . Niby nic dziwnego ... Jednak teraz dowiedziałem się że sytuacja nie jest tak klarowna jak w minionych sezonach . Mianowicie w spółce G.R.Ł jest jakiś konflikt :bezradny: Licencje uprawniające do połowu Jeden i drugi współwłaściciel sprzedaję na własną rękie . Cena 155 i 120 zł oczywiście obaj twierdzą że to ta sprzedawana przez nich jest właściwa :D Przy kontroli te " niewłaściwe " mają być konfiskowane :krzyk: 😄 ( Powodzenia życzę każdemu kto w nadnarwiańskich chaszczach , będzie chciał mi skonfiskować coś co nie jest nie zgodne z prawem i kupione za moje pieniądze 😄😄😄 ) Przyznacie że ciekawie się zapowiada , sezon 2012 na wodach G.R.Ł. :D Co w takiej sytuacji ma zrobić Moczykij ? :bezradny: :D ;(
11126 wyświetleń 5 odpowiedzi

Odpowiedzi

5 odpowiedzi · 11,126 wyświetleń

Idź do ostatniej odpowiedzi
10.01.2012 10:15 · Odpowiedź #27128
No jak to co - zwyczajnie moczyć kija ;)
10.01.2012 17:34 · Odpowiedź #27136
Tak tak moczyć kija i w razie czego twierdzić że ta kupiona licencja jest jak najbardziej właściwa😜😄
11.01.2012 12:35 · Odpowiedź #27206

... Jednak teraz dowiedziałem się że sytuacja nie jest tak klarowna jak w minionych sezonach . Mianowicie w spółce G.R.Ł jest jakiś konflikt :bezradny: Licencje uprawniające do połowu Jeden i drugi współwłaściciel sprzedaję na własną rękie . Cena 155 i 120 zł oczywiście obaj twierdzą że to ta sprzedawana przez nich jest właściwa...

@moczykiju ponieważ ja także poławiam na tej wodzie (na zasadzie jednodniówek) patrzyłem na ich oficjalnej stronce jest ta za 155 zł i tą bym opłacił gdybym miał wykupić całoroczną, nie robiłem żadnego rozeznania czy jest to prawdziwa informacja ale chętnie się dowiem jaki jest rozwój wydarzeń
11.01.2012 15:11 · Odpowiedź #27226
To bardziej skąplikowana sprawa niż by się mogło wydawać . :bezradny: " ... patrzyłem na ich oficjalnej stronce ... " Tu też niema pewności że stroną za żądza dystrybutor " właściwych " licencji 🤔 Osobiście nie zamierzam się tym przejmować . W ostatnich latach nie miałem żadnej kontroli nad wodą i w tym roku też nie przewiduję 😄 ( Licencje kupiłem raczej dla spokoju własnego sumienia... )

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.