PZW Siedlce porozuminia 2014
Wędkarstwo – ogólnie
Witam, na stronie PZW Siedlce pojawiła się wiadomość odnośnie porozumień na 2014 http://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/69799/64/porozumienia_2014
No to lipa dla mnie, że tak powiem :nerwus:
Czyli teraz co mam zrobić, chcąc łapać na wodach OM i OS? Można opłacić dwie okręgówki? Jak to się ma wtedy do koła do którego przynależę? Gdzie wtedy robić opłatę za OS, jeśli przynależę do koła w okręgu Mazowieckim?
Czyli teraz co mam zrobić, chcąc łapać na wodach OM i OS? Można opłacić dwie okręgówki? Jak to się ma wtedy do koła do którego przynależę? Gdzie wtedy robić opłatę za OS, jeśli przynależę do koła w okręgu Mazowieckim?
Dla mnie też :beczy:i co mam zrobić? należąc do koła w OS nie będę należał do koła w OM ale jak będzie w takim razie z łowieniem na Wiśle w W-wie? Zostaje chyba łowienie nocne 😜
Dla mnie też :beczy:i co mam zrobić? należąc do koła w OS nie będę należał do koła w OM ale jak będzie w takim razie z łowieniem na Wiśle w W-wie? Zostaje chyba łowienie nocne 😜
Nie bójcie nic, póki płacicie, PZW was kocha;)
A na poważnie to przećwiczone wielokrotnie:
Tam gdzie należysz do koła opłacasz składkę członkowską i okręgową, dodatkowo w innym okręgu możesz wykupić samą okręgową i normalnie łowić na jego wodach.
Najtaniej nie jest, ale legalnie.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.