Czy ktoś ma jakieś opinię?Intryguje mnie na stopce napis "GERMANY",czyżby robili za Odrą?Inna rzecz że 2 lata temu DAM zbankrutował ale ponoć grupa pracowników reaktywowała firmę.
Robiony na ślimaku jak już chyba niewiele z kołowrotków i wygląda solidnie.
Firma jest ale niestety markowa się zrobiła...
Jak to powiedział pewien importer "za te pieniądze to chyba ich po..." 700zł wg mnie można lepiej zainwestować np w dwa redarcki :) Napewno jest solidny jak dają na niego gwarancję jak na Saltige :) Inne modele to chińczyki ale może mają jakąś małą manufakturę.. tylko czy tam jest Germany czy Made in Germany bo Cormoran też Germany a z Niemcami ma tyle wspólnego że jakiś Chorwat na zmianę z arabem pakuje paczki dla mnie w Niemczech... Czasem jest też napis engineering in Germany co też oznacza montownie w krainie pól ryżowych tyle że Niemiecki projekt...
Na ślimaku jest sporo kołowrotków :)
1 stycznia nad Drwęcą spotkałem wędkarza łowiącego tym kołowrotkiem, strasznie narzekał, że głośno chodzi, skrzypi i rzęzi, także... za te pieniądze to jakaś pomyłka.
Używamy plików cookies niezbędnych do działania serwisu (sesja, bezpieczeństwo, koszyk).
Za Twoją zgodą możemy uruchomić statystykę (np. Google Analytics), reklamy (np. Google AdSense) oraz zapisać identyfikator urządzenia dla polubień bez konta.
Motyw jasny/ciemny jest w localStorage przeglądarki.
Pełna informacja w polityce prywatności.