[S] Mugga DEET Spray 75 ml 2014 - 20 pln - okazja!

Sprzedam

@bysior Archiwum
07.05.2014 20:07
Trafiła się bardzo dobra cena na Muggę, a że komary, meszki, kleszcze i inne nasze ulubione żyjątka ożyją na dniach to myślę że warto się zastanowić nad czymś do psiukania. :)

Tutaj link do oficjalnej strony repelentu: http://www.mugga.pl/

Preparat w 2014 zmienił szatę graficzną, skład pozostał bez zmian!

Repelenty firmy Jaico posiadają wiele pozytywnych referencji zarówno od zawodowych podróżników jak i instytucji zajmujących się ochrona publiczna zdrowia i życia. Poniższe produkty nie przez przypadek znajdują się w ofercie TravelSafe®. Organizacji, która intensywnie współpracuje z entomologami, podróżnikami, ekspertami od krajów tropikalnych, lekarzami, szpitalami i instytucjami państwowymi w celu stworzenia kompletnego programu produktów ograniczających ryzyko zachorowania na groźne choroby występujące w krajach tropikalnych.

Mugga DEET spray

Mugga spray w atomizerku na odzież. Preparat w formie mleczka na odzież i ciało. Aplikacja za pomocą atomizerka.

Zastosowanie:

- Komary tropikalne i europejskie
- Moskity
- Kleszcze
- Meszki
- Krwiopijne muchy
- krwiopijne insekty Inne Oraz wirusy roznoszące

Dla kogo:

- Osoby wyjeżdżające do stref zagrożenia chorobami tropikalnymi min. malarią, żółtą febrą,dengą itp.
- Wędkarze, myśliwi i leśnicy
- Ogrodnicy i rolnicy
- Żołnierze
- Osoby pracujące w warunkach leśnych
- Survivalowcy i paintballowcy
- Młodzież uczestnicząca w obozach i koloniach
- Osoby lubiące czynny wypoczynek na łonie natury

Dla dorosłych i dzieci ( od 3 roku życia )

Zawartość: 75 ml Atomizer
Atest PZH: HŻ/03360/96
Zezwolenie MZ na obrót na terenie RP: Nr. zezwolenia 4057/10
Substancja czynna: DEET 95g/L
Czas zabezpieczania: ok 3-8 godz.( zależy od warunków klimatycznych )
Data ważności i numer partii: 2016 rok / wybita na opakowaniu

Cena: 20 pln

Wysyłka: 7 pln PP lub odbiór osobisty w Pułtusku 0 pln ;)

Zamówienia na bysior@shrap.pl lub na PRIV.

Wystawiamy FV :)
mugga.jpg
6581 wyświetleń 10 odpowiedzi

Odpowiedzi

10 odpowiedzi · 6,581 wyświetleń

Idź do ostatniej odpowiedzi
21.05.2014 08:05 · Odpowiedź #56729
Dzisiaj kolejna dostawa Muggi jakby ktoś jeszcze miał życzenie :)
21.05.2014 12:03 · Odpowiedź #56744
Za gramanicę też wysyłasz? ;)
21.05.2014 21:45 · Odpowiedź #56786
Jak nie jak tak :) PRIV :)
27.05.2014 10:32 · Odpowiedź #56960
Na stanie ostatnie sztuki już z ostatniej dostawy a komary coraz większe :) Kto jeszcze nie ma? :)
27.05.2014 18:21 · Odpowiedź #56980
Komarów nie widziałem ale meszek nad wodą tysiące :nerwus: i jeszcze wielkie gniazdo pszczół na gałęzi... Pierwszy raz coś takiego widziałem i latały jak w filmie "Rój" obszedłem wieeeeelkim łukiem. Nie wiem czy na pszczoły działa ale na meszki na pewno :luzik:🎵
28.05.2014 07:45 · Odpowiedź #57002

Komarów nie widziałem ale meszek nad wodą tysiące :nerwus: i jeszcze wielkie gniazdo pszczół na gałęzi... Pierwszy raz coś takiego widziałem i latały jak w filmie "Rój" obszedłem wieeeeelkim łukiem. Nie wiem czy na pszczoły działa ale na meszki na pewno :luzik:🎵

Na pszczoły to też nie wiem :) Faktycznie komarów teraz nie ma ale gromada meszek, na meszki działa na pewno jak mówisz :)
28.05.2014 17:59 · Odpowiedź #57029
Ja kiedyś siedząc na ambonie użyłem może nie Mugga DEET, ale chyba OFF oczywiście przeciw komarom nie zauważyłem, że w rogu ambony gniazdo uwiły sobie osy, które pod wpływem zapachu preparatu wpadły w taką panikę, że szybciej uciekałem jak one bzyczały ;). Także osy, pszczoły itp. nie polecam tych preparatów.
08.06.2014 10:10 · Odpowiedź #57458
Witam,
Czy jest jeszcze szansa na zakupienie muggi?
11.06.2014 05:47 · Odpowiedź #57536
Ja również chce się podpiąć na 2 szt.

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.