Sprzedam Shimano Super Aero 3000 GT

Sprzedam

@pawiozo Archiwum
11.10.2012 06:10
Witam Szanowne Koleżeństwo,
sprzedam w dobre ręce czarnego Shimaniaka Super Aero 3000 GT.
Ma podwójną korbkę, hamulec walki, itp.
Mam do niego 2 szpule zapasowe, wszystkie (czyli łącznie 3 szt.) w tej samej wielkości (0,25-260, 0,30-160, 0,35-120).
Stan techniczny zupełnie przyzwoity, wizualnie jeszcze lepszy.
Kołowrotek regularnie konserwowany. Praca kabłąka wciąż idealna.
Jestem jego pierwszym właścicielem (kupiony w Łodzi w sklepie na Nawrot) i dbałem o niego lepiej niż o samego siebie (zwłaszcza nad wodą) 😄
Jedyny mankament, który się zdarza (co podobno się zdarza tym modelom) to to, że przy twardym zaczepie na plecionce rotor potrafi się sam obrócić wstecz, zwłaszcza, kiedy puścimy korbkę luźno. M.in. dlatego rekomenduję do żyłki.
Niezależnie, do plecionki chyba go szkoda.
Nie mam pudełka, ale aksamitna praca kołowrotka każdemu nowemu posiadaczowi ten brak na pewno zrekompensuje. No i przypominam o 2 szpulach zapasowych.
Oczekiwałbym za niego 290 zł. Koszt przesyłki kurierskiej biorę na siebie. W Łodzi oczywiście do odbioru własnego.
Żal mi się z nim rozstawać, ale karpie pochłonęły mnie i moje finanse także.
Pozdrowienia dla Wszystkich!!!

Shimano 1_.jpg
Shimano 2_.jpg
Shimano 3_.jpg
5400 wyświetleń 3 odpowiedzi

Odpowiedzi

3 odpowiedzi · 5,400 wyświetleń

Idź do ostatniej odpowiedzi
11.10.2012 09:21 · Odpowiedź #38525
zajefajny sprzecik pod przyszłoroczne boleniowanie, aż mnie ręka świerzbi, ale budżet do końca roku zablokowany po Penna Spinnfishera V który mam nadzieje na gwiazdke przyjedzie do mnie z USA
11.10.2012 09:44 · Odpowiedź #38526
Hej,
pod bolenie to mam inny kręcioł, który zapewnia niebotycznie dłuższe rzuty, w postaci Mitchella Quartz'a 330. B. szybkie przełożenie (bliskie 6:1), szeroka a jednocześnie płytka szpula (widoczne na zdjęciach).
Mam tylko te 2 szpule, 3. jeszcze szukam ;)
Hamulec działa b. płynnie.
Kołowrotek sprawny na 100%, brakuje mu jedynie jednego srebrnego elementu na boku. Leży gdzieś w nadpilicznych krzaczorach.
Miał wymienioną sprężynę kabłąka.
Teraz chodzi jak nówka.
Jakbyś był zainteresowany, to daj śmiało znać (jak co to wstawię w osobnym poście). Na pewno nie szarpnie portfela jak shimaniak, a frajda z użytkowania będzie gwarantowana.

Mitchell 1_.jpg
Mitchell 2_.jpg
Mitchell 3_.jpg

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.