Na dzień dobry wita nas kapitan i piosenka o wielorybie. Dzieciom się podoba 😎
W hali jak okiem sięgnął łodzie, pontony, kajaki, jachty i cały możliwy osprzęt.
Wpadła mi ta w oko ze względu na żółte wstawki.
Duży wybór silników. Marki chyba wszystkie..
Na prąd również ;)
Echosondy wszelakiej maści. Mi podobał się ten model. Ikonki ryb z wytrzeszczem.
Kolega Robert nabył sznur, cena wg. długiej kolejki była okazyjna.
Na drugiej hali jachty z wyższej półki.
Ceny okazyjne....
Na spływ Kryskona jak znalazł.
Oczywiście pomyślano o wędkarzach milionerach, 500KM, dwie windy do trola i pierwsze wędki na targach :)
A teraz kulminacyjny punkt zwiedzania stoiska wędkarskie 👏👏👏👏👏👏
Firma Trofeum produkuje zanęty i różnego rodzaju dodatki. Bardzo dobra jakość za przystępną cenę.
W tym sezonie również kulki hand made o ciekawych kompozycjach robione na bazie naturalnych składników.
Rozmiar na przyszłoroczne spotkanie w Okoniu 😄
Drugie stoisko to woblery Harjus. Jest akwarium, można popatrzeć jak pracują. Troszkę ciasne ale od biedy może być.
Modele ciekawe, ładna kolorystyka. Weźmiemy je pod lupę team-rapy.
Następnie mamy stoisko z gumami z U.S.
Producenta cykad.
Prasa wędkarska i telewizja.
Zanęty i kulki.... Zaraz, zaraz czy ja tu nie byłem przed chwilą? No byłem obejście stoisk zajmuje ok minuty z oglądaniem 5 a z rozmową z dwoma wystawcami 15 :nerwus:
Gówno :dobani: to nawet nie powinno się nazywać wystawą a co dopiero targami. Dno dna i metr mułu.
Nawet Jaxona i Mikado nie było :bezradny:
Powinno być "dla wędkarzy wstęp gratis"!!!
No ale z drugiej strony wlazłem ja jacht za 1.500.000pln spotkany znajomy nuerk powiedział że okazyjnie butle kupił, Robert line do kotwic a ja cole z automatu i 2 blaszek mi nie zjadł także wypadł wychodzi w sumie na plus.
Wpaść warto ale nie nie pod hasłem targi wędkarskie. Taki plakaty powinni zdjąć bo to tylko wstyd dla branży jak to nazywają targami.
Pozdrawiam