Team Dragon z serii FD 700 IX
Kołowrotki, multiplikatory
Kupiłem, w sklepie nie sprawdziłem dokładnie, przyniosłem do domu... i okazało się.. że nic w nim nie pasuje do siebie. Szpule trą o obudowę, druga zapasowa nie pasuje, na korbce luzy. Może taki model trafiłe z wadami produkcyjnymi.
To tylko taka mała dygresja. Osobiście obiektywnie uważam, że nie wytrzyma. Kołowrotek jest przeznaczony do: spinning, spławik, feeder. Ja bym go raczej założył właśnie na feedera, a nie na dość ciężki spinning... :bezradny:
Z braku laku wybór padł na niego bo kupiłem go nowego okazyjnie za 200zł od kolegi.
Praca mechanizmu jest w porządku chodzi na ślimaku więc na pewno wytrzymał by do końca gwarancji, hamulec też dobrze działą ale wkur*** zaczepianie się linki o pokrętło hamulca na co trzeba zwracać uwagę.
Dodam że kołowrotek Bysiora trafił do serwisu gdzie usterek nie stwierdzono:bezradny:
Proszę się ładnie wyrażać! :)
Potwierdzam wypowiedź Novisa, używam modelu 935i już od 3 latek i wszystko ok, działa jak należy, używany jedynie do PP 0,19, którą nawija w sposób kulturalny. Pragnę nadmienić iż od nowości jeszcze go nie smarowałem i póki co nie mam problemów. Ale w przerwie zimowej muszę go rozebrać i zrobić konserwacje.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.