Asma, Dabo, Dziku, SpinningKuba, Dzidzius Witajcie wśród Shrapów :luzik:
Witam się :) .
Shrapowa Społeczność
Nawigacja
Witam wszystkich kolegów na pokładzie i czekam na duuużo zdjęć i relacji :) 👋
Witam i ja wszystkich nowych Drakersów :)
Witaj Alen ;) Ciebie miałam już okazję poznać osobiście nad Bugiem :ostr:
Witaj Alen ;) Ciebie miałam już okazję poznać osobiście nad Bugiem :ostr:
Witam i ja nowych użytkowników. Witajcie wśród Dobrych Ludzi ! 😎
Witam wszystkich nowo przybyłych.Mi.lego pobytu na SD.👋:luzik:
Mam na imię Kuba. Do niedawna byłem zadeklarowanym spławikowcem, a spining traktowałem jako odskocznie od tyczki i bata.
Teraz mam zamiar zmienić proporcje na korzyść spiningu.
Witam Wszystkich!
Witam wszystkich Shrap Drakersów. Ładne forum tu macie, a przede wszystkim widać, że to wszystko żyje👏
Pozdrawiam,
Arek
www.pikefinder.pl
Pozdrawiam,
Arek
www.pikefinder.pl
Witam Wszystkich !
Miło znaleźć stronkę zrzeszających ludzi zarażonych na tę samą nieuleczalną chorobą :)
Spining - tego uczę się na nowo od 2009 ( 7 letnia przerwa w ogóle od łowienia :( ale na szczęście choroba nawróciła :)
Grunt - miło czasem dla relaksu posiedzieć nad kijem i czekać na magiczny dźwięk :)
Moje łowiska- rzeki-dzikie, zmienne co roku i piękne
Świder - odkąd nauczyłem się chodzić jakieś dwadzieścia osiem lat temu :) z niezapomnianymi widokami pięknych dzikich kleni, stad okoni, wielkich szczupaków, czasami nawet żałuję że znam tę rzekę z lat 80-tych bo wiem co straciłem... Jeśli tak wyglądała mała mazowiecka rzeczka to co pływało np. we Wkrze, Pilicy,Bugu???
Wkra-Poznaję ją od 2009, raczej przeważnie leżę na dechach,raczej jako odskocznia od miasta na 2-3 dniową zasiadkę z piwkiem i gruntówkami w tle. Klenie z tej rzeki śnią mi się po nocach :)
Pilica- zakochany po uszy :)
Radomka-kilka wypraw w roku na letnie klenie
Jeszcze raz witam
Miło znaleźć stronkę zrzeszających ludzi zarażonych na tę samą nieuleczalną chorobą :)
Spining - tego uczę się na nowo od 2009 ( 7 letnia przerwa w ogóle od łowienia :( ale na szczęście choroba nawróciła :)
Grunt - miło czasem dla relaksu posiedzieć nad kijem i czekać na magiczny dźwięk :)
Moje łowiska- rzeki-dzikie, zmienne co roku i piękne
Świder - odkąd nauczyłem się chodzić jakieś dwadzieścia osiem lat temu :) z niezapomnianymi widokami pięknych dzikich kleni, stad okoni, wielkich szczupaków, czasami nawet żałuję że znam tę rzekę z lat 80-tych bo wiem co straciłem... Jeśli tak wyglądała mała mazowiecka rzeczka to co pływało np. we Wkrze, Pilicy,Bugu???
Wkra-Poznaję ją od 2009, raczej przeważnie leżę na dechach,raczej jako odskocznia od miasta na 2-3 dniową zasiadkę z piwkiem i gruntówkami w tle. Klenie z tej rzeki śnią mi się po nocach :)
Pilica- zakochany po uszy :)
Radomka-kilka wypraw w roku na letnie klenie
Jeszcze raz witam
Pike Finder , Brytan - witajcie wśród Dobrych Ludzi ! 😎
Witaj Brytan 👍
"... czasami nawet żałuję że znam tę rzekę z lat 80-tych bo wiem co straciłem... Jeśli tak wyglądała mała mazowiecka rzeczka to co pływało np. we Wkrze, Pilicy,Bugu??? ... " Towarzysz moich wędkarskich wypraw , który łowi od jakichś pięciu lat Autentycznie mi zazdrości tego że miałem okazje łowić w Narwi w tych czasach gdy były ryby 😄 masa ryb :bezradny:
"... czasami nawet żałuję że znam tę rzekę z lat 80-tych bo wiem co straciłem... Jeśli tak wyglądała mała mazowiecka rzeczka to co pływało np. we Wkrze, Pilicy,Bugu??? ... " Towarzysz moich wędkarskich wypraw , który łowi od jakichś pięciu lat Autentycznie mi zazdrości tego że miałem okazje łowić w Narwi w tych czasach gdy były ryby 😄 masa ryb :bezradny:
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.