Witam się :) .
Shrapowa Społeczność
Nawigacja
PK
15.05.2014 16:36 · Odpowiedź #56511
Witam wszystkich,
na forum zaprosił mnie Darek, chyba jeszcze w 2012 r.
Ryby łowię 19 lat.
Przechodziłem przez niemal wszystkie szczeble: przepływanka na małej rzece, przystawka na Bugu, feder, spining, żywiec w dzień i w nocy, karpie i amury, wreszcie sumy.
Większość czasu łowiłem na Podlasiu: Zalew Siemiatycki, Bug Wierzchuca-Niemirów, Biebrza. Niedawno wprowadziłem się w okolice Mostu Marii-Skłodowskiej. Ze względu na odległość od Wisły, aż wstyd tu nie łowić, chociaż nie ukrywam, że otoczenie nie jest, że tak powiem sprzyjające. W tym roku planuje poznać Wkre, morze jeszcze Bzurę.
Pozdrawiam
na forum zaprosił mnie Darek, chyba jeszcze w 2012 r.
Ryby łowię 19 lat.
Przechodziłem przez niemal wszystkie szczeble: przepływanka na małej rzece, przystawka na Bugu, feder, spining, żywiec w dzień i w nocy, karpie i amury, wreszcie sumy.
Większość czasu łowiłem na Podlasiu: Zalew Siemiatycki, Bug Wierzchuca-Niemirów, Biebrza. Niedawno wprowadziłem się w okolice Mostu Marii-Skłodowskiej. Ze względu na odległość od Wisły, aż wstyd tu nie łowić, chociaż nie ukrywam, że otoczenie nie jest, że tak powiem sprzyjające. W tym roku planuje poznać Wkre, morze jeszcze Bzurę.
Pozdrawiam
Wędkarstwo Moją Pasją ........zdecydowanie tak !!!! (...)
Pozdrawiam Andrzej
Witamy na pokładzie SD :)
@gagacek - kolejny wariat z muchą :P
@piotrek czołem :) jak od Darka to wiadomo że konkretnie :D
@Olin - nie ma co siedzieć po cichu tylko łowić, wstawiać, uczyć siebie i innych :)
👏
Witajcie witajcie nie ma co się ukrywać :) Im nas więcej aktywnych i udzielających się tym lepiej.
Witam wszystkich forumowiczów.Paweł z Warszawy, od lat tylko spinning.
👋 na SD :)
Przyłączam się do "zorganizowanej akcji";)
Witam wszystkich z Warszawy.:papa2:
A z poza Wwy to już nie? ;P
Witamy na SD :)
Cześć wszystkim. Jestem Tomek i pochodzę ze Stargardu. Łowię od dziecka. Wiele lat startowałem w zawodach wędkarskich a od ostatnich kilku lat wyłącznie spinninguję. Na portal zaglądam bardzo często ale nigdy jeszcze się nie udzielałem, mam zamiar teraz to zmienić🤔
Cześć wszystkim. Jestem Tomek i pochodzę ze Stargardu. Łowię od dziecka. Wiele lat startowałem w zawodach wędkarskich a od ostatnich kilku lat wyłącznie spinninguję. Na portal zaglądam bardzo często ale nigdy jeszcze się nie udzielałem, mam zamiar teraz to zmienić🤔
Witamy na SD Tomek :) Zmień, zmień, czekamy na zdjęcia :)
Witajcie Drakersi !!!
Mam na imię Krzysiek. Do odwiedzenia Waszego forum zachęcił mnie @sajdol (Pozdrawiam Bartek). Poznaliśmy się nad warszawską Wisłą na jesieni ubiegłego roku, pogadaliśmy o rybach, miejscówkach, przynętach ... i zacząłem Was "podpatrywać" :)
Miło mi u Was gościć, mam nadzieję, że wniosę też swój skromny wkład w "zapisywanie" pustych stronic forum SD.
Pozdrawiam
Krzysiek
ps. już niebawem w wieściach znad Wisły, szczegóły kleniowego PB z kwietnia, jak również inne tegoroczne ciekawostki... jak tylko ogarnę obrazki + filmiki C&R
Mam na imię Krzysiek. Do odwiedzenia Waszego forum zachęcił mnie @sajdol (Pozdrawiam Bartek). Poznaliśmy się nad warszawską Wisłą na jesieni ubiegłego roku, pogadaliśmy o rybach, miejscówkach, przynętach ... i zacząłem Was "podpatrywać" :)
Miło mi u Was gościć, mam nadzieję, że wniosę też swój skromny wkład w "zapisywanie" pustych stronic forum SD.
Pozdrawiam
Krzysiek
ps. już niebawem w wieściach znad Wisły, szczegóły kleniowego PB z kwietnia, jak również inne tegoroczne ciekawostki... jak tylko ogarnę obrazki + filmiki C&R
Witajcie Drakersi !!!
Pozdrawiam
Krzysiek
Witamy na Shrapie Krzysiek :) Czekam na kleniowego PB 🎵
Witka wszystkim!!!
Dowalajcie trochę do pieca, niech ogień płonie!
Witajcie i się udzielajcie to nie boli 🎵
Dowalajcie trochę do pieca, niech ogień płonie!
dawno tu nie zaglądałem. oczywiście witam wszystkich.
@skorio i @Wojciech1919 - fajnie że jesteście.
piszcie ile wlezie :)
@skorio i @Wojciech1919 - fajnie że jesteście.
piszcie ile wlezie :)
Witam wszystkich Zegrzyńskich i nie tylko zapaleńców.
Wędkuję głównie na Zegrzu i głównie na spining pływając na własnej skorupce uganiając się za drapieżnikami wszelkiej maści.
Od jakiegoś czasu czytam a teraz może i czasem sam coś napiszę.
Wędkuję głównie na Zegrzu i głównie na spining pływając na własnej skorupce uganiając się za drapieżnikami wszelkiej maści.
Witam wszystkich Zegrzyńskich i nie tylko zapaleńców.
Czasem.... pisz jak najwięcej bo na starcie za takie gadki karę dostaniesz :D Społeczną :) Witamy na SD :)
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.