Wklejka okoniowa typu mikado feeling, lexus sapphire cw do ok. 10g, długość ma 240

Kupię

@cnk Archiwum (edytowany 13 lat temu)
07.07.2013 15:57
Szukam dla znajomego kijka pod okonie tak jak w tytule.
Cena wiadomo, im mniej tym lepiej 😄
6588 wyświetleń 5 odpowiedzi

Odpowiedzi

5 odpowiedzi · 6,588 wyświetleń

Idź do ostatniej odpowiedzi
07.07.2013 19:32 · Odpowiedź #47321
Mam Shimano Alivio.
Wklejka, której używałem właśnie do okoni.
Akcja szczytowa, znakomicie ładuje przy wyrzucie.
Długość 2,4 m.
Co prawda CW do 21 g, ale jest zdecydowanie przekłamany. W mojej opinii CW tej wędki to max 12 - 15 (ho ho!) g.
Wędeczka bardzo zadbana, stan bardzo dobry. Nie piszę, że jak nowa, bo korka na rękojeści nie ma ;)
Czuła szczytóweczka i wytrzymały dolnik pozwolą wyciągnąć nie tylko okonia, ale i szczupaka jako przyłów. Mnie służyła również jako kij na klenie i jazie. Znakomicie rzuca się nią małymi woblerkami.
Zdjęcia oczywiście są możliwe, w przypadku zainteresowania tą wędką.
Odbiór możliwy nawet i osobisty, bo pochodzę z Przasnysza i choć tam teraz nie mieszkam, to mogę podjechać :)
Cenka do uzgodnienia ;)
07.07.2013 20:51 · Odpowiedź #47331
:) szukamy jednak czegoś bardziej ~10g :) fajnie byłoby dorwać starego feelinga...
A z alvio na co sie przesiadasz ? Bo nie uwierze, że można przestać łowić okonie :p
08.07.2013 05:59 · Odpowiedź #47342
Planuję sentymentalny powrót do Kongera World Championa Tango 2.7, 1-10 g. Miałem ongis, złamałem, kupiłem Alivio. Alivio jest naprawdę super wędką za niewielkie pieniądze i gdyby nie ilość wędek za szafą, to nie sprzedawałbym. Tym bardziej, że na niego miałem swojego największego klenia i jazia. :)
@gabko (edytowany 13 lat temu)
08.07.2013 07:15 · Odpowiedź #47346
Mam do sprzedania Kongera World Champion Tango 2,4 do 7g.
Jedyny problem z nim to to że kiedys był złamany -jeszcze na gwarancji. I teraz dolnik mam zielony - a element szczytowy jest w kolorze grafitowym. Poza tym kij w idealnym stanie.
Żadnych rys, nić nie klika itd.
Cena - nie wie ile taki kij teraz moze kosztowac - szczegóły możemy ustalis telefonicznie. Chyba ze wieczorem znajde gdzies w sieci cos porownywalnego-to dopisze cene jaka mnie interesuje.
Odbior najlepiej osobisty - Warszawa-Łomianki -Pieńków - chyba ze bedzie jakiś problem to cos innego wymyślimy.

gabryś
tel. 509-957-757

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.