Wszystko wskazuje na to, że i ja będę + jeśli nie będzie problemu 2 osoby:
Daniel Dąbrowski i Waldemar Jendrak(?), oczywiście stosowne opłaty uiszczą.
Pozdrawiam i do zobaczenia:papa:
Jebał to wszystko pies :nerwus:, do końca liczyłem że się uda.
Napiszę tak, jechać z rana nie jadę, jedyną opcją jaka jest to że dojadę jeśli będę wolny o jakieś znośnej porze, chyba że się Wam przeciągnie do niedzieli 😜.
Było jak zwykle fantastycznie :) Poproszę o fotki na kontakt@shrap.pl wszystkich tych co robili! Z góry dziękuję :) Relacja w poniedziałek jak dotrą wszystkie zdjęcia.
Dziękuję Wam wszystkim że przybyliście na spotkanie Shrapa! 👏 🎵 👏 📷 🎉
Dziękujemy wszystkim za spotkanie 😄 w drodze powrotnej nie jechaliśmy już przez las 🎵
Mam nadzieję że wszyscy odebrali swoje koszulki (oczywiście ci co mieli odebrać na zlocie).
Bylem pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni:D czapka zajebiaszcza i żonie tez się podoba. Było bardzo fajnie już nie mogę doczekać się następnego spotkania.
Pozdrawiam wszystkich
Fajnie było Was spotkać.Dużo nowych twarzy dziś było i kilka razy zdarzyło mi się mylić imiona :bezradny: Sorki.Wkra dziś nie darzyła zbyt hojnie ale i tak było SUPER 🎵
Do zobaczenia nad wodą i oczywiście na Pucharze!
I kolejny zlot nad Wkrą przeszedł do historii , jak zwykle było nas powyżej 30 i to jest super 👋👏👍👍
Miło mi było spotkać starych jak i nowych drakersów 🎵
Mnie tam obdarzyła klonkiem koło 30cm a na koniec jak zostałem sam, to coś się większego wypięło po drugiej stronie i miałem wyjazd sporego klona za wobem.
Tak czy siak, zrelaksowałem się, nabrałem energii na nowy tydzień i się chyba opaliłem, bo mnie kark piecze :)
Dzięki za atmosferę i czekam na kolejny zlocik. 😏
Używamy plików cookies niezbędnych do działania serwisu (sesja, bezpieczeństwo, koszyk).
Za Twoją zgodą możemy uruchomić statystykę (np. Google Analytics), reklamy (np. Google AdSense) oraz zapisać identyfikator urządzenia dla polubień bez konta.
Motyw jasny/ciemny jest w localStorage przeglądarki.
Pełna informacja w polityce prywatności.