[youtube]V8mCgjbBPMk[/youtube]
Audiofil
Off Topic
Nawigacja
Ja słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho :)
Bardzo lubię piosenki wykonawcy "Salem Al Fakir"
Załączam dwie takie fajne :)
[align=center]Salem Al Fakir - Split My Personality
[youtube]6yjUmojUdnQ[/youtube]
Salem Al Fakir - Keep On Walking
[youtube]_-w3A4H5Pbs[/youtube]
Lubię również kilka piosenek "Toto" między innymi tą:
[youtube]D6SeRG7gs8E[/youtube]
Tak jak napisałem, słucham wszystkiego co mi się spodoba :)
Lubię posłuchać sobie disco polo, jakieś polskie nutki i zagraniczne.
Nie lubię Hip - Hopu, za reggae nie przepadam. (kwestia gustu)
No i oczywiście moją ulubioną piosenką jest LADY GAGA - ALEJANDRO :)
[youtube]Z-ZUuHXgQ8k[/youtube]
Ogólnie lubię piosenki Lady Gagi.
Lubię jeszcze Myslovitz...[/align]
Pozdrowienia.
Bardzo lubię piosenki wykonawcy "Salem Al Fakir"
Załączam dwie takie fajne :)
[align=center]Salem Al Fakir - Split My Personality
[youtube]6yjUmojUdnQ[/youtube]
Salem Al Fakir - Keep On Walking
[youtube]_-w3A4H5Pbs[/youtube]
Lubię również kilka piosenek "Toto" między innymi tą:
[youtube]D6SeRG7gs8E[/youtube]
Tak jak napisałem, słucham wszystkiego co mi się spodoba :)
Lubię posłuchać sobie disco polo, jakieś polskie nutki i zagraniczne.
Nie lubię Hip - Hopu, za reggae nie przepadam. (kwestia gustu)
No i oczywiście moją ulubioną piosenką jest LADY GAGA - ALEJANDRO :)
[youtube]Z-ZUuHXgQ8k[/youtube]
Ogólnie lubię piosenki Lady Gagi.
Lubię jeszcze Myslovitz...[/align]
Pozdrowienia.
No, Huberto, z tym TOTO to trafiłeś w moje gusta😏
Więc Ci się odwdzięczę lubianą przez Ciebie Gagą👋
A co, zna sie światowe przeboje z ubiegłego roku😄
[youtube]qrO4YZeyl0I[/youtube]
Więc Ci się odwdzięczę lubianą przez Ciebie Gagą👋
A co, zna sie światowe przeboje z ubiegłego roku😄
[youtube]qrO4YZeyl0I[/youtube]
Ja mam bzika na punkcie tego "małego" instrumentu. :)
[youtube]A1nELTY6I5s[/youtube]
[youtube]tXr6pS-79m8[/youtube]
[youtube]tXr6pS-79m8[/youtube]
ile przy tej muzie imprez odbyłem za czasów szkoły średniej. a nie ptzypominam sobie żeby ktoś się w tym lubował:P
[youtube]flOvM4Z355A&[/youtube]
[youtube]flOvM4Z355A&[/youtube]
TK
10.04.2011 13:35 · Odpowiedź #15760
[youtube]u3a4Ra_4e5M[/youtube]
Ten kawałek powinien stać hymnem warszawiaków 😜
My już mamy swój hymn :P
[youtube]vI56rpMUl48[/youtube]
Rapa hymn jak na warszawiaków przystało 😜
ale ja ma też swój notabene śpiewa h.R.A.B.I.A.
http://www.youtube.com/watch?v=F0PuaAgXzrk&feature=related
[/quote]
ale ja ma też swój notabene śpiewa h.R.A.B.I.A.
http://www.youtube.com/watch?v=F0PuaAgXzrk&feature=related
[quote='turkućpodjadek' pid='22407' dateline='1302442516']
[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=iZ9vkd7Rp-g&feature=related
TK
06.05.2011 05:49 · Odpowiedź #16748
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NAquix4FGSU&feature=related[/youtube]
No ja od 8 roku życia słucham Scorpionsów :) I to nie tylko Wind of change mielone w radio itp :) Mimo tego,ze ta piosenka leciała miliony razy wszedzie to na koncertach dalej miażdży :)
Poza nią Scorpions ma masę róznych energetycznych kawałków jak Blackout, Dynamite, Now, Bad Boys Running Wild itp itd :)
Doszlo do tego,ze jestem nawet vc prezesem Polskiego Fanklubu Scorpions :) :P Co roku sa zloty zawsze w innym miejscu Polski :)
Poza nimi slucham też Rammsteina, Queen, Metallica, Dire Straits, Nightwish, Sabaton, Dżem, T.Love, itp itd.
Jutro koncert Scorpions w Tarnowie i mam nadzieje,ze znowu będe przy samych barierkach pod sceną:)
tu kilka fotek z obcowaniem ze Scorpions i Rammstein :)
przed spotkaniem w Sopocie. Bialy banner robiłem z kuzynem i potem rok później w czechach wzieli go na scene ( fotki poniżej :) )

Spotkanie :)

Z Pawłem Mąciwodą basistą Scorpions :)

Z szalonym perkusistą James'em :):)

a tu kilka z koncertów :)
Klaus z moją własnoręcznie zrobioną flagą :)

Chłopaki w akcji :)

A tu Rudi. Człon zespołu ( razem z Klausem ) obaj maja ponad 60 lat i dają czadu! szczególnie Rudolf :) Staje na glowie, skacze z perkusji itp itd! Ma Chłopak siły :)

A tu James Kottak ( po lewej ) we Francji w naszej koszulce Fanklubowej, ktora dalismy mu w 2005 roku w Sopocie :) Oberwał sobie tylko rękawki :)

Tu już Rammstein jedyny koncert w Łodzi, na którym byłem. W tym roku będzie w listopadzie w Gdańsku :):):)
Żar czuć na wielką odleglość! Dają czadu z ogniem na scenie :)
Till z wielkimi plonącymi skrzydłami anioła
Poza nią Scorpions ma masę róznych energetycznych kawałków jak Blackout, Dynamite, Now, Bad Boys Running Wild itp itd :)
Doszlo do tego,ze jestem nawet vc prezesem Polskiego Fanklubu Scorpions :) :P Co roku sa zloty zawsze w innym miejscu Polski :)
Poza nimi slucham też Rammsteina, Queen, Metallica, Dire Straits, Nightwish, Sabaton, Dżem, T.Love, itp itd.
Jutro koncert Scorpions w Tarnowie i mam nadzieje,ze znowu będe przy samych barierkach pod sceną:)
tu kilka fotek z obcowaniem ze Scorpions i Rammstein :)
przed spotkaniem w Sopocie. Bialy banner robiłem z kuzynem i potem rok później w czechach wzieli go na scene ( fotki poniżej :) )

Spotkanie :)

Z Pawłem Mąciwodą basistą Scorpions :)

Z szalonym perkusistą James'em :):)

a tu kilka z koncertów :)
Klaus z moją własnoręcznie zrobioną flagą :)

Chłopaki w akcji :)

A tu Rudi. Człon zespołu ( razem z Klausem ) obaj maja ponad 60 lat i dają czadu! szczególnie Rudolf :) Staje na glowie, skacze z perkusji itp itd! Ma Chłopak siły :)

A tu James Kottak ( po lewej ) we Francji w naszej koszulce Fanklubowej, ktora dalismy mu w 2005 roku w Sopocie :) Oberwał sobie tylko rękawki :)

Tu już Rammstein jedyny koncert w Łodzi, na którym byłem. W tym roku będzie w listopadzie w Gdańsku :):):)
Żar czuć na wielką odleglość! Dają czadu z ogniem na scenie :)
Till z wielkimi plonącymi skrzydłami anioła
Świetne foty kojoto 📷
no i gratki za spotkanie ze swoimi idolami 👏 👏 👏
Ps. a w tych czasach być „VC PREZESEM „ hohoho 😜
no i gratki za spotkanie ze swoimi idolami 👏 👏 👏
Ps. a w tych czasach być „VC PREZESEM „ hohoho 😜
dzięki dzieki :)
no jedynie ho ho ho :) jest na kogo wine skierowac za jakies niepowodzenie ;) :):)
już niebawem tą funkcję przekażę osobie bardziej zaangażowanej bo ja już co swoje to zrobiłem :) Niech sie młodzi wykażą:)
no jedynie ho ho ho :) jest na kogo wine skierowac za jakies niepowodzenie ;) :):)
już niebawem tą funkcję przekażę osobie bardziej zaangażowanej bo ja już co swoje to zrobiłem :) Niech sie młodzi wykażą:)
NIe no Kojoto. 😎 Takie dojścia mieć , nawet jako VCe PREZES to nie ma to tamto. Gratki 👏👏👏
Grunt to spełniać marzenia! 😎
Grunt to spełniać marzenia! 😎
👏 Kojoto gratulacje !!! bardzo lubię i czasami słucham Scorpionsów ;)
:] dziękuję bardzo :) to zapraszam na koncert :) bilety jeszcze pewnie są :)
Bysior ale zarzuciłeś muzę :) Ruskie jak czasami coś zaspiewają to morda się cieszy :)
Wozik no to spotkanie w sopocie było totalnie spontaniczne. Siedzielismy sobie na molo i dzwoni do nas menager Rudolfa Alex Malek ( polak ) zaprzyjaźniony z nami bardzo dobrze i rzucił tylko hasło " szybko do Dworu Oliwnego" no i z 10km z buta prawie biegiem. a tam godzina oczekiwania,ze już nic z tego nie bedzie i nagle Chłopaki wtaczają sie audiolami na dziedziniec dworu i nas wołają... 15 min totalnego spontanu gadki zdjecia odspiewanie sto lat bo wtedy Rudi miał urodziny. Ogólnie szok wielki :) Po spotkaniu jak wychodziliśmy to nikt nie mógł nic powiedzieć... :) Filmików też troche mam jak np spiewamy z nimi :)
Bysior ale zarzuciłeś muzę :) Ruskie jak czasami coś zaspiewają to morda się cieszy :)
Wozik no to spotkanie w sopocie było totalnie spontaniczne. Siedzielismy sobie na molo i dzwoni do nas menager Rudolfa Alex Malek ( polak ) zaprzyjaźniony z nami bardzo dobrze i rzucił tylko hasło " szybko do Dworu Oliwnego" no i z 10km z buta prawie biegiem. a tam godzina oczekiwania,ze już nic z tego nie bedzie i nagle Chłopaki wtaczają sie audiolami na dziedziniec dworu i nas wołają... 15 min totalnego spontanu gadki zdjecia odspiewanie sto lat bo wtedy Rudi miał urodziny. Ogólnie szok wielki :) Po spotkaniu jak wychodziliśmy to nikt nie mógł nic powiedzieć... :) Filmików też troche mam jak np spiewamy z nimi :)
No i byłem :) To nic ,ze padąlo caly czas, to nic,że droga w tamtą się baaardzo dlużyła, a powrotna przebiegała pod znakiem prób urwania się CBmarudy z 1000konnego tira, który wszystkich poganiał a nas wzial za swoich przyjaciół i opowiadał o swoim życiu :)
To nic,ze wysiadły światła na scenie, że zanikał glos itd ( ogromna wilgoć miało prawo )
ALE SCORPIONSI DALI MEGA CZADU!!!! 👏

Zaczyna się Kottak Attack!!!

A to foto do mnie doszło na maila robił je ktoś inny ale nie znam autora. Ale serdecznie pozdrawiam :)
Nasze flagi na scenie :) Moja ta mniejsza, ktora trzyma Jabs po prawej. :)

Niebawem dostane wiecej fotek od kuzyna więc jak coś to dodam :)
To nic,ze wysiadły światła na scenie, że zanikał glos itd ( ogromna wilgoć miało prawo )
ALE SCORPIONSI DALI MEGA CZADU!!!! 👏

Zaczyna się Kottak Attack!!!

A to foto do mnie doszło na maila robił je ktoś inny ale nie znam autora. Ale serdecznie pozdrawiam :)
Nasze flagi na scenie :) Moja ta mniejsza, ktora trzyma Jabs po prawej. :)

Niebawem dostane wiecej fotek od kuzyna więc jak coś to dodam :)
http://www.youtube.com/watch?v=S8nUKjiD9mc&feature=player_embedded
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.