@Peter piękny Boleń! Gratulacje:)
Bolenie 2010
Ryby
Nawigacja
No no Peter. Już wiemy dlaczego piszesz, że nie masz czasu siedzieć na Shrapie tyle co kiedyś😎 Ty poprostu za pięknymi boleniami ganiasz 👏👏👏
Piekny RYB!!! 👏
Piekny RYB!!! 👏
70 cm plus moje "parcie na szkło" i oto meldujemy się, między innymi boleniami, z wczorajszą waleczną rapką z nad Królowej Wszystkich Rzek:)
Ta ryba również wykazywała parcie na szkło :p błyszczy się jak jakaś gwiazda hehe
Jak obserwuje Pawła z pięknymi rybkami na zdjęciach to w przypadku bolków nurtuje mnie zawsze jedno pytanie: Jak On to robi, że one przestają się rzucać i pozują jak zamrożone ? Krzyczy FREEZE!!! albo co ?😄
Camry, podoba mi sie Twoja koncepcja, ale.....
Mam zwyczaj, szczególnie jak jestem na główce, wcześniej wyczaić jakiś płaski kamień, na którym da sie ustawić aparat, naprawdę wtedy wszystko udaje się dużo łatwiej😏.
Poza tym ja bardzo często na ryby chodzę sam, więc z natury rzeczy, aby mieć jakąś pamiątkę po rybce, muszę sobie radzić sam i coraz łatwiej mi to przychodzi;)!
Natomiast wg mnie boleń jest bardzo spokojną rybą, nie szaleje tak jak np. szczupak, który potrafi zdemolować łódkę.
Natomiast jako ciekawostkę dodam, że fotka ostatniego sumka była robiona ze statywu. Wiedząc, że na główce spędzę całą noc, wieczorkiem ustawiłem statyw, zrobiłem zdjęcie kontrolne sam sobie.....
😄Łatwizna, chociaż z tym "FREEZE!!!" też muszę spróbować😄!!!
A może zwyczajnie mam dobrą rękę do boleni?
TK
06.07.2010 16:07 · Odpowiedź #9359
Paweł gratulacje!
Moje gratki 👍 👏
Ja planuje w przyszłą sobotę zaszaleć z boleniami :)
Ja planuje w przyszłą sobotę zaszaleć z boleniami :)
I ryba i prezenterka super😎-brawo Kaczy👏👏 , masz farta!!!!!!!!🤔
Dzięki wszystkim, ten Boleń akurat usiadł na wolno prowadzoną w warkoczu pływającą Rapalkę Original 9cm.
Grzesiek, fajna Rapka👏!
A że złowiona na tę konkretnie przynętę - nie ma dziwne😜!
Moje ostatnie 72 cm złowiłem na..... rapalkę oryginal 9 cm (co widać na avatarku) postawioną w warkoczu.....😄
A że złowiona na tę konkretnie przynętę - nie ma dziwne😜!
Moje ostatnie 72 cm złowiłem na..... rapalkę oryginal 9 cm (co widać na avatarku) postawioną w warkoczu.....😄
no no piękna rybka chyba muszę i ja spróbować swoich sił z tym zwierzakiem
I ja się muszę pochwalić moją pierwszą wiślaną rapką ,miała 65 cm.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.