witam Michcion również dąłącza, proszę o dopisanie do listy ;)
Domaniów 2012 - Powitanie Jesieni
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
Super bardzo się cieszę kolego👍 , ale poproszę o więcej szczegułów np. Imię i Nazwisko👍
MO
09.09.2012 18:43 · Odpowiedź #37131
Odpowiem za kolegę Michał Nowak.
Koledzy w piątek miałem przyjemność uczestniczyć w zebraniu Koła. Na tym zebraniu był przedstawiciel Okręgu i poinformował mnie osobiście że osoby uczestniczące w zawodach a nie mający podpisanego porozumienia z naszym Okręgiem Radomskim muszą dokonać opłaty na własną rękę. To znaczy koledzy z Okregów Mazowieckiego i innych muszą wejść na strone internetowa okręgu , tam jest adres i numer konta Okręgu Radom i dokonać przez internet przelewu na to konto - opłata za połów na Domaniowie, następnie wydrukować sobie potwierzenie dokonania przelewu i z tym przyjechać na zawody. Jeden dzień połowu - to 15zł a że zawody trawją 2 dni więc kwota 30zł musi byc przelana na konto okręgu . Następnie zezwolenia na połów na Domaniowie będą dostępne na miejscu zawodów- to jest 25zł , jeśli ktoś znalazł by się chętny połowić z łodzi to koszt kształtuje się w granicy 60zł i już w tych kosztach jest zaliczona wpłata za połów na Domaniowie. Tak więc koledzy którzy wybierają się na zawody muszą mieć wpłatę zrobioną przez samych siebie.W poprzednim roku nasza skarbnik dononywała tej czynności , ale w tym roku jest niestety inaczej Okręg zażyczył sobie takiej formy wpłaty, wiec musimy się podporządkować do tego zalecenia. To tyle jak jakieś pytania proszę pisać, postaram się na wszystkie odpowiedzieć.
Lista chętnych na Powitanie Jesieni nam się systematycznie wydłuża jest już 29 zawodników👏👍
Panie i Panowie-wpisujcie się na listę, nagrody są bardzooooo fajne 😲 ;)
Tak na szybko dzisiaj zrobine fotki z Domaniowa
Prawda że sporo wody upuścili ,ale na zawody jeszcze sporo nam zostanie :luzik:
Ale rybki biorą choć przy mnie tylko maluch ,ale jak mnie zapewniali koledzy dzisiaj padły dwa spaniałe karpie, jeden 15kg, drugi 8kg. Oczywiście wszystkie rybki w dobrej kondycji wróciły do wody.
Prawda że sporo wody upuścili ,ale na zawody jeszcze sporo nam zostanie :luzik:
Ale rybki biorą choć przy mnie tylko maluch ,ale jak mnie zapewniali koledzy dzisiaj padły dwa spaniałe karpie, jeden 15kg, drugi 8kg. Oczywiście wszystkie rybki w dobrej kondycji wróciły do wody.
Dzisiaj zamykam listę na zawody w Domaniowie.👍 Jest spro zawodników a mamy ograniczoną ilość miejsca.Chętnych można przyjąć pod warunkiem rezygnacji już zapisanych zawodników.:bezradny:
Powitanie Jesieni mamy już za sobą, wkrótce zapewne ukaże sie relacja lub foto relacja👍
Fajna to była impreza Kaz.
Pogoda też nie była taka zła,
tylko ten wiatr w nocy, mógł
być troszkę mniejszy, rybki,
jak to rybki, nie z każdym
chciały współpracować, ale
ważne, że były.
Dziękuję wszystkim uczestnikom
za wspólne spędzenie tych dwóch
dni nad Domaniowem.
Pozdrawiam waldi-54:papa2:
Pogoda też nie była taka zła,
tylko ten wiatr w nocy, mógł
być troszkę mniejszy, rybki,
jak to rybki, nie z każdym
chciały współpracować, ale
ważne, że były.
Dziękuję wszystkim uczestnikom
za wspólne spędzenie tych dwóch
dni nad Domaniowem.
Pozdrawiam waldi-54:papa2:
MO
24.09.2012 06:33 · Odpowiedź #37712
Ja również dziękuje było jak zwykle super, tylko tak jak Waldi napisał troszkę wiało, ale co to dla twardzieli :).
Ja ze swojej strony chciałem podziękować wszystkim uczestnikom zawodów na Domaniowie,co prawda wiało i były nawet momentami spore podmuchy wiatru ,co dla nie których kolegów skończyło sie to sporymi stratami w sprzecie jak i nawet szybą w samochodzie , która została zbita resztkami namiotu , który uniósł się wpierw mocno w powietrze a następnie z całą siłą uderzył w przednią szybę samochodu. Szkoda tych strat , ale rybki też dopisały i zapewne już niedługo ujrzy świało dzienne relacja z tych zawodów.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.