Wzór nr 1 okey,tylko inny kolor jak dla mnie..
Koszulki Shrapa 2014 - FISHING TEAM
Gadżety SD
Nawigacja
Mario, kolory koszulek masz do wyboru w pierwszym poście pod projektami jeśli to miałeś na myśli... :)
To dla mnie 2 sztuki w rozmiarze XXL i kolorze czarnym i piaskowym.
GS
28.01.2014 09:50 · Odpowiedź #53197
przeczytałem cały wątek i jak na razie nie zauważyłem nigdzie ceny.
hał macz it kost?
hał macz it kost?
Cena przy 50szt. to 35zł za koszulkę. Pewnie nie uda się przekroczyć 100szt bo wtedy może cena by spadła...
Dopytam o rodzaj samej koszulki (marka) i sposób naniesienia logo?
Do firmy załatwiałem ostatnio koszulki "fruit of the loom" (gramatura 150, typowy t-shirt tej firmy) z logo drukowanym i przy ilości 50szt, koszt 1 sztuki wyniósł ok. 25zł brutto.
Jeśli pomogę, mogę dosłać kontakt do gościa, który to dla mnie robił.
Do firmy załatwiałem ostatnio koszulki "fruit of the loom" (gramatura 150, typowy t-shirt tej firmy) z logo drukowanym i przy ilości 50szt, koszt 1 sztuki wyniósł ok. 25zł brutto.
Jeśli pomogę, mogę dosłać kontakt do gościa, który to dla mnie robił.
Tutaj gramatura jest 160, firmy tzn producenta nie pamiętam ale na to pytanie pewnie bysior zna odpowiedz. Kwestia też pewnie ilości nadruków czy jest jeden czy 3 szt. Na razie mieliśmy zrobiony i wyceniony projekt w ten sposób. Jak okaże się że będzie więcej zamówień bo tu minimum to 30szt a chcemy zamówić docelowo ok. 50. Zmiana wykonawcy jest do rozważenia. Ale pierwsze pytanie to ilość a to dopiero będzie wstępnie wiadomo po podliczeniu zamówienia na koniec lutego. Tak czy inaczej trzymamy rękę na pulsie i w razie czego będę się z tobą kontaktować w sprawie namiarów 👍
MO
28.01.2014 14:41 · Odpowiedź #53216
A możecie wrzucić jakąś dokładniejszą rozmiarówkę, bo nie raz XL to worek na kartofle a nie raz strój panczenisty przynajmniej na mnie :).
Albo napisz Rafał jaki byś brał dla siebie rozmiar.
Albo napisz Rafał jaki byś brał dla siebie rozmiar.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.