50cm- 2,5kg👏👏
Muchowe łowy - 2013
Wędkarstwo Muchowe
Nawigacja
Po pracy. 30 minut skradania.
.... i skradanie się opłaciło . Gratki Panie Michale 👏👏👏
http://www.youtube.com/watch?v=DQV0RaUAV4c
http://www.youtube.com/watch?v=upXSBq_igsQ
Wiem farciarz :P wszystko klasy #4 zabawa ze 10-15 min
No Marcin, masz konkretne wejście w muchowanie, nie ma co :)
Gratulacje chłopaku! :) Miałeś niezłą zabawę :)
Czy ciągnąłeś już Attackiem?
Gratulacje chłopaku! :) Miałeś niezłą zabawę :)
Czy ciągnąłeś już Attackiem?
KOSMICZNIE Marcin - !!! 👏👏👏👏 Ogromne gratulacje 👏 tym fajniej że z całkiem małej rzeczki 👏
Gratuluję raz jeszcze!
Moje pierwsze słowa po tym jak zobaczyłem Marcina z tym boleniem w podbieraku to,że przepadł i już tylko na muchę będzie łowił 😄
Ja 200 metrów niżej kusiłem podobnego ,ale trudny teren nie pozwolił dobrze podać muchy.Złowiliśmy jeszcze po parę kleni i Marcist jazia.Mi się udało oszukać jednego klenia sporo powyżej 40cm.
Woda jest teraz mega czysta, rybki są bardziej ostrożne i długo oglądały nasze muchy często zawracając w ostatniej chwili :bezradny:
Wypad bardzo udany,naoglądaliśmy się rybek,po kilka fajnych sztuk udało się złowić.
Moje pierwsze słowa po tym jak zobaczyłem Marcina z tym boleniem w podbieraku to,że przepadł i już tylko na muchę będzie łowił 😄
Ja 200 metrów niżej kusiłem podobnego ,ale trudny teren nie pozwolił dobrze podać muchy.Złowiliśmy jeszcze po parę kleni i Marcist jazia.Mi się udało oszukać jednego klenia sporo powyżej 40cm.
Woda jest teraz mega czysta, rybki są bardziej ostrożne i długo oglądały nasze muchy często zawracając w ostatniej chwili :bezradny:
Wypad bardzo udany,naoglądaliśmy się rybek,po kilka fajnych sztuk udało się złowić.
Ale czad!!! @Marcist jak fajnie, że przytrafiło się to akurat Tobie:)
Super sprawa - gratulacje👏
p.s. w przyszłym roku będziesz mnie uczył:dokuczacz:
Super sprawa - gratulacje👏
p.s. w przyszłym roku będziesz mnie uczył:dokuczacz:
heheh no i graty wielkie:) Niektórzy chodzą za bolenie na muchę ze 2 lata a Ty dopiero zaczynasz i jest rybka:)
No ale jak się jeździ na takie wody... :P:)👏👏
No ale jak się jeździ na takie wody... :P:)👏👏
Dzięki panowie ale to było więcej szczęści 😊 niż umiejętności :krzyk:
@Malcz 😁 co do nauki to za jakieś trzy lub cztery lata mogę cuś powiedzieć ale na forum jest kila osób które uczą nie po raz pierwszy i super efektami 👍 :plotki: 😂
Michale niestety nie dane mi kupić attacka i zakupiłem WC #4 i na razie daje radę :luzik:
Piotrek dawaj z nami wte owadołowy jest super a rzeczkę znasz dobrze i co najlepsze odwiedzasz inne miejsca niż przy spinie i to chyba najbardziej mi się podoba ;)
Darek twoje słowa są ja prorocznia :P dziś kumpel dzwonił żeby na spin ruszyć ale jakoś nie chciało mi się :D :d :d może jutro :P
@Malcz 😁 co do nauki to za jakieś trzy lub cztery lata mogę cuś powiedzieć ale na forum jest kila osób które uczą nie po raz pierwszy i super efektami 👍 :plotki: 😂
Michale niestety nie dane mi kupić attacka i zakupiłem WC #4 i na razie daje radę :luzik:
Piotrek dawaj z nami wte owadołowy jest super a rzeczkę znasz dobrze i co najlepsze odwiedzasz inne miejsca niż przy spinie i to chyba najbardziej mi się podoba ;)
Darek twoje słowa są ja prorocznia :P dziś kumpel dzwonił żeby na spin ruszyć ale jakoś nie chciało mi się :D :d :d może jutro :P
Jutro stary to Ty ruszaj na muchę 😜
Ano ino :) Może z miesiąc - półtora miesiąca jeszcze dobrego muchowania zostało na Wkrze.
O właśnie! Woziku, to odmieni Twoją pasję, zobaczysz :)
[/quote]
O właśnie! Woziku, to odmieni Twoją pasję, zobaczysz :)
[/quote]
hehehe..i tego się boję poniekąd ;)
No ładnie ja się w Szczecinie żaglowcami zachwycam a tu uczeń nauczyciela dogania.Super ryba i filmy też zajefajne.Miejsce jakby znajome 🤐😄.Gratulacje dla Was i dla Morouka 👏, fajnie panowie łowicie ;)
Trochę odpuściłem temat,a tu się dzieje Pany,oj dzieje👏👏 Składam gratulacje @marcist za pieknego Bolesława na muchę.To zupełnie inna bajka niż spinowe kopnięcie.
Qrcze muszka,kolejna metoda której warto by się poduczć🤔;)
Qrcze muszka,kolejna metoda której warto by się poduczć🤔;)
Dzisiaj troszkę silny wiatr pokrzyżował linkę :P
Ale cuś się tam wydłubało
Pierwszy godny uwagi to 48cm (co najważniejsze skusił się na MOJEGO ŻUCZKA
Drugi troszkę mniejszy i nie mierzony ale liczę na około 40 cm
Drugi troszkę mniejszy i nie mierzony ale liczę na około 40 cm
Dzisiaj troszkę silny wiatr pokrzyżował linkę :P
Druki troszkę mniejszy i nie mierzony ale liczę na około 40 cm
pięknie:) gratki :)
no ale jak to się mówi... kto ma czas ten łowi :P:)
Zwolnij trochę Marcin, bo nauczyciela przegonisz ;)
Pięknie! 48 to już kawał klenia :)
Pięknie! 48 to już kawał klenia :)
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.