Graty Darek - dobrze widzieć że skutecznie łowisz...... i wypuszczasz , żebymi ja mógł złowić... i wypuścić :-)
Muchowe łowy 2019
Wędkarstwo Muchowe
Nawigacja
Dzięki za miłe słowa Panowie.
Dzisiaj dane mi było wyskoczyć tylko na dwie godzinki. Zameldowały się 4 szczupaczki niestety rozmiar pozostawiający wiele do życzenia.Ilośc spadków znów na poziomie 50% :(
Ostatecznie tylko dwa dały się wyholować. Skuteczna mucha z dzisiaj to flagowiec chodzący w wodzie trochę jak jerk.
Dzisiaj dane mi było wyskoczyć tylko na dwie godzinki. Zameldowały się 4 szczupaczki niestety rozmiar pozostawiający wiele do życzenia.Ilośc spadków znów na poziomie 50% :(
Ostatecznie tylko dwa dały się wyholować. Skuteczna mucha z dzisiaj to flagowiec chodzący w wodzie trochę jak jerk.
Brawo jak zwykle 👏 Zdjęcia super, bardzo przyjemnie się ogląda :)
Wczoraj wreszcie udało się pojechać na ryby i to w świetnym towarzystwie. Okazją były towarzyskie zawody muchowe o Puchar Dyrektora Zarządu Okręgu Ciechanowskiego. Atmosfera tych zawodów jest iście koleżeńska.Nagród żadnych nie ma a koszty posiłku pokrywamy sami .
Trafiłem na czas i miejsce że rybki fajnie współpracowały i udało się złowić kilka szczupaków w tym trzy które przyniosły zwycięstwo w zawodach.Hubert,który zajął drugie miejsce też złowił trzy szczupaki a różnica między nami była minimalna. Trzeci był Łukasz który złowił jednego sześćdziesiątaka.
Trafiłem na czas i miejsce że rybki fajnie współpracowały i udało się złowić kilka szczupaków w tym trzy które przyniosły zwycięstwo w zawodach.Hubert,który zajął drugie miejsce też złowił trzy szczupaki a różnica między nami była minimalna. Trzeci był Łukasz który złowił jednego sześćdziesiątaka.
Brawo 👏 Super sprawa takie zawody, super inicjatywa, typowo sportowe C&R. Z pucharami i dyplomami - wygrywa się szacun wśród kolegów! I tu naszła mnie wczoraj pewna myśl wieczorem, już nie odpisywałem bo wróciłem z ryb padnięty późno, ale chyba szkoda zaśmiecać tego zacnego wątku
(można spojrzeć co się dzieje na innych zawodach w wątku LIST OTWARTY DO PZW - które są finansowane przez PZW, a na takich zawodach koledzy sami muszą sobie kupić tzw. kawałek kiełbasy.... )
(można spojrzeć co się dzieje na innych zawodach w wątku LIST OTWARTY DO PZW - które są finansowane przez PZW, a na takich zawodach koledzy sami muszą sobie kupić tzw. kawałek kiełbasy.... )
No Gratulacje !!!!!!!! Zawsze koleżeńska rywalizacja ma w sobie coś ciekawego. A że wygrałeś ? No cóż - jak sie całą jesien te ciupaki trenuje to tak jest :-)
Pozdrowionka Dareczku !
Pozdrowionka Dareczku !
Dzięki. No z tym treningiem to ostatnio słabo było. Przychorowałem trochę i nie było szans wyskoczyć nad wodę. Nic to.Nadrobi się ;)
Często to Bysior wędkuje.
@bysior
(edytowany 6 lat temu)
20.11.2019 05:28 · Odpowiedź #67181
Dzięki. No z tym treningiem to ostatnio słabo było. Przychorowałem trochę i nie było szans wyskoczyć nad wodę. Nic to.Nadrobi się ;)
Nie tak często, we wtorki i w czwartki nie pływam ;P
Dzisiaj szybka akcja. Trochę wiało i padało.Do brania sprowokowałem 2 ryby.Wyjechał jeden średniaczek ale straszny wariat.Branie delikatne na cztery takty.Dla mnie super.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.