Zaraz wrzucę kilka fotek jakie zrobiłem dzisjaj na Domaniowie.:luzik:
Powitanie Jesieni 2011
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
Ten karpik to dzisiejsza zdobycz.Z rozmowy z kolegami to było ich więcej ale ten czekał na sesję zdjęciową . Moje gratki dla łowcy takiego okazu.👏👏[hr]
Woda jak widać jeszcze zielona!!!:bezradny:
Woda jak widać jeszcze zielona!!!:bezradny:
Tak Rafałku i to naprawdę nie był jeden tym razem przyłowem tego kolegi jak mówiłem wcześniej ryba bierze i to są dobre oznaki co do naszych zawodów.😎
TI
17.09.2011 16:50 · Odpowiedź #21045
To prawda:)Znam chłopaczków i wiem,że ładną rybkę poławiają teraz,pogoda sprzyja żerowaniu karpi oraz drapieżników,aura raczej utrzyma się do zawodów,wiec ów same zawody zapowiadają się baaaaaardzo ciekawie:):)
MO
19.09.2011 06:00 · Odpowiedź #21080
Już się nie mogę doczekać :).
TI
19.09.2011 14:16 · Odpowiedź #21106
Mam pytanko do organizatorów,czy jest możliwość rozpalenia ogniska we własnym zakresie w nocy?na noc zapowiadają tylko 5 stopni:)
MO
19.09.2011 15:02 · Odpowiedź #21114
Mam pytanko do organizatorów,czy jest możliwość rozpalenia ogniska we własnym zakresie w nocy?na noc zapowiadają tylko 5 stopni:)
Dobre pytanko, dołączam się.
Pytanie czy potrzebujecie np.przedłużacz mam taki 50m mogę pożyczyć, bo rozumiem że gorąca herbatka się znajdzie dla uczestników.:)
Nie ma Kaz a ja nie chcę się mądrzyć ale wydaje mi się że ogniska zawsze były rozpalane przy stanowiskach i chyba przy zachowaniu zasad jest to dozwolone również na zawodach ale zweryfikuje na 100% Kaz.
Będzie kawa i herbata jak w zeszłym roku, przedłużacz może się zawsze przydać bo w zeszłym roku okazało się że przewód jest wytarty i nie styka jak możesz Michał to zabierz.
Będzie kawa i herbata jak w zeszłym roku, przedłużacz może się zawsze przydać bo w zeszłym roku okazało się że przewód jest wytarty i nie styka jak możesz Michał to zabierz.
MO
@maselinho
(edytowany 14 lat temu)
19.09.2011 15:37 · Odpowiedź #21116
Spoko dla gorącej herbatki wszystko :)
mam też pawilon taki 3x3 też mogę wziąć jak się przyda, tylko sam dach bez boków.
mam też pawilon taki 3x3 też mogę wziąć jak się przyda, tylko sam dach bez boków.
Jutro dokonam wplaty bo nie dalem rady wczesniej wiec pieniazki powinny byc jutro albo gora pojutrze . Bede placil za mnien i za mojego brata Krzyska Wiaderka .pozdrawiam :)
Jeśli chodzi o pawilon to mam nowy i dużo większy , nasz kolega z Koła zaproponował nam tak wiec pawilon jest i to nowy i duży.:luzik:
Jeśli chodzi o ognisko to nie ma przeciw wskazań aby koledzy rozpalili ognisko al proszę to robić w odpowiedzialny sposób.😎
Jeśli masz Michalku taki przedłużacz to proszę abyś zabrał , będzie nam potrzebny i z góry dzięki.
Kaziu jutro wysyłam ci bannery (sponsora i TR), nagrodę od Daiwy i twoje drobiazgi :) Kurier DHL będzie w środę, ma telefon do ciebie będzie dzwonić i się umawiać.
TI
19.09.2011 18:27 · Odpowiedź #21129
Dziękuje za informacje:)
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.