Już po zawodach , zmęczony ale szczęśliwy.😎
Powitanie Jesieni 2011
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
Ogromne gratulacje dla Kazia :) Impreza z roku na rok staje się coraz fajniejsza. Mam nadzieję, że za rok wystarczy miejsca dla wszystkich chętnych :P
Panowie ! Nie trzymajcie w napięciu :P Chwalcie się :D Kto wygrał, co złowiliście itd...
Pzdr :)
Pzdr :)
CZEKAMY NA RELACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😏🎉🎉🎵:krzyk::nerwus::nerwus:👏
B7
25.09.2011 14:45 · Odpowiedź #21332
CZEKAMY NA RELACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😏🎉🎉🎵:krzyk::nerwus::nerwus:👏
Wielki minus za nieobecność :nerwus:
B7
25.09.2011 14:43 · Odpowiedź #21331
Złowiłem leszczyka 300 gram i dostałem kręciołek Daiwa ...coś tam 🤔 Warto było czekać 😊 Graty KAZ za ogarnięcie całości i super imprezkę 👏
@bysior
(edytowany 14 lat temu)
25.09.2011 14:45 · Odpowiedź #21333
Czekamy na kontynuację tego "coś tam" ;P[hr]
Bodzio, nawet nie wiesz jak żałuję - ale tak wyszło w tym roku :(
B7
25.09.2011 14:49 · Odpowiedź #21334
Czekamy na kontynuację tego "coś tam" ;P[hr]
Może da się jakoś usprawidliwienie załatwić🤔😜
Chyba się nie da, chyba że mi UP załatwi.... nie byłem pierwszy raz od.... dłuuuugo..... jeszcze WCWI wtedy miało zawody.... :(
Dzwonię do Kazika - bo dziad jeden nawet nie zadzwonił dzisiaj po wynikach :P:P:P
Dzwonię do Kazika - bo dziad jeden nawet nie zadzwonił dzisiaj po wynikach :P:P:P
Bysiorku powiem szczerze - wyniki zna Rafał , ja byłem tak zajęty przygotowaniem wręczenia nagród że jeszcze sam nie wiem kto i ile złowił wiecej. 1 miejsce Jacek Błędowski 2 miejsce Robert Wożniak 3 Krzysztof Wiaderek lub jego brat .Mam nadzieję że Rafał poda wyniki szybko jak tylko będzie w stanie.🤔
Bodziu pamiętaj nieraz warto poczekać na zakończenie zawodów - tobie to zapewniło nagrode 👏
zawody gitarka ;p zaneta jest :) kaca nie ma :) nie dopuscilem :D
To super Tomku już się marwiłem że zostawiłeś nagrodę.🤔👏
Na dokładne wyniki i relację trzeba będzie zapewne poczekać do wtorku bo wtedy będę mieć wszystkie zdjęcia. Kto nie był niech żałuje bo opowieść o żabie i małżach była warta przejechania 100km tylko po to by spaść z krzesła przy ognisku :):):)
MO
26.09.2011 11:48 · Odpowiedź #21391
Super impreza, dzięki Kaz, czekamy na przyszły rok.
Czekam i ja na fotki i relację :) No i gratuluję zwycięzcy i reszcie:) Niestety z problemów finansowych nie przyjechałem :(
TI
@tanczacy-z-rybami
(edytowany 14 lat temu)
26.09.2011 18:24 · Odpowiedź #21410
Gratki dla zwycięzców,szacunek dla pana Kazia za organizacje i ogarnięcie wszystkiego:):):)[hr]
Impreza poprostu przednia:):)
Impreza poprostu przednia:):)
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.