Interesuje mnie głębokość na jakiej brały 🤔
Sandacz 2009
Ryby
Interesuje mnie głębokość na jakiej brały 🤔
Zazwyczaj wisi mi to co się wyrabia na portalach internetowych, ale tutaj niby mieliście wspierać C&R, a jak jest? TWA
Nie chodzi o to , że ktoś zjadł kilka rybek, ale o to jak reprezentujecie ludzi utożsamiających się z C&R.
Dlatego częstym argumentem jest, że wszyscy Ci "nołkilowcy" to po cichu w łeb walą. Jak widać nie tak po cichu.
Liżmy się dalej po jajkach. W końcu jesteśmy kolesiami.
Nie chcę być utożsamiany z takimi stronami.
Sleep mode on.
Dziękuję!
Co tam jest na górze? Dobrze widzę? Shrap-Drakers i co ? ...
Zazwyczaj wisi mi to co się wyrabia na portalach internetowych, ale tutaj niby mieliście wspierać C&R, a jak jest? TWA
Nie chodzi o to , że ktoś zjadł kilka rybek, ale o to jak reprezentujecie ludzi utożsamiających się z C&R.
Dlatego częstym argumentem jest, że wszyscy Ci "nołkilowcy" to po cichu w łeb walą. Jak widać nie tak po cichu.
Liżmy się dalej po jajkach. W końcu jesteśmy kolesiami.
Nie chcę być utożsamiany z takimi stronami.
Sleep mode on.
Dziękuję!
W pełni popieram @hlehle
Panowie, widać fałszywy obraz samych siebie pokazujecie Z jednej strony C&R a z drugiej świadomie przyznajecie do zabierania rybek Oczywiście nie mam nic przeciwko zabieraniu zgodnie z regulaminem...macie do tego prawo - jednak się przyczepię - między innymi plugawicie w ten sposób wszystkich wyznawców C&R czy NO KILL Znaczek C&R przy logo SD wyraźnie chyba pokazuje jaka powinna być idea portalu z założenia A jest na odwrót...Dajecie w ten sposób fałszywe świadectwo GŁÓWNEJ IDEII na której opiera się portal ShrapDrakers. Najlepiej będzie jak właściciel zdejmie znaczek C&R Prawda że proste? Będąc z wami szczery, nie chcę się również utożsamiać z portalami które dają fałszywe świadectwo swojej wiary, w tym przypadku wiary w C&R czy NO KILL
Nic tu po mnie :(
To że ktoś bardziej jest podatny na marketing....... :bezradny:
Ja nikogo na tyle tu nie lubię żeby lizać mu jajka ( sorka bysior :bezradny: ) a tym bardziej Pawła. Zawsze mnie denerwował że łapie tyle ryb (zazdrość) a że zabiera jego prawo :dokuczacz:. Tu jeśli dostaje gratulacje to za wyniki, znajomość łowisk a nie za postawę i umiejętność filetowania.
Chcemy coś zmienić? Zmieńmy regulamin połowu. Prawda że proste. Nikomu się nie chce nic z tym zrobić. Wolicie na forach płakać:beczy: i obrażać się.
Nie liże nikomu jajek - tylko sam poprosiłem Pawła o zamieszczenie zdjęć - myślałem szczerze mówiąc, że będą miały trochę inny charakter.
Widzisz Pafcio - nie sądzę, że ktokolwiek tutaj pokazuje fałszywy obraz - a tym bardziej ja - bo zakładając tą stronę i forum - nie taki był mój cel - założyłem to wszystko z pasji i miłości do wędkarstwa. I jako właściciel nie zamierzam bynajmniej nic zmieniać z obecnym logo, bo "jedna jaskółka wiosny nie czyni."
I dodam - bo już ciśnienie mi się trochę podniosło - ja już więcej nie będę nikogo prosić i przepraszać za innych - nie ma obowiązku udzielać się tutaj.
W poniedziałek pojawi się regulamin SD - który jest jak widać bardzo potrzebny - będziemy trzymać się określonych ram i część problemów zniknie.
KONIEC TEGO TEMATU W TYM WĄTKU - jeśli ktoś chce kontynuować - zapraszam do założenia oddzielnego tematu.
A tutaj możecie znaleźć wątek odnośnie regulaminu: http://shrap-drakers.pl/regulamin
WSZYSTKIE KOLEJNE POSTY NIE NA TEMAT ŁOWIENIA SANDACZY będę KASOWANE.
wiedzialem ze dzisiaj beda gryzly ale walcze z przeziebieniem i jednak zostalem w domu
woda ostro idzie w gore?
Bysior-cudzej nie swojej. A te woblerki to klasyka jakiej jeszcze nie widziałem. Cud, miód i orzeszki.
A twoje woblerki to arcydzieła.[hr]
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.