Witam,
wystawiam kołowrotek Daiwa Exceler 4000 Plus E, 7 łożyskowy, w tym 2 CRBB.
Pojemność szpuli 270 m żyłki 0,30 mm.
Przełożenie 4,8:1.
Waga 410 g.
Więcej szczegółów technicznych na zdjęciach poniżej.
Kołowrotek kupiony w Bassie w W-wie, używany kilkanaście razy.
Sprzedaję wraz z zapasową szpulą i oryginalnym pudełkiem.
Gdyby ktoś był zainteresowany modelem 3500 PLUS E lub szpulą od niego zamiast szpuli wielkości 4000 - mogę zrobić podmiankę. Szpule pasują do obydwu modeli bo body jest takie samo.
Proponowana cena 350 zł. Dorzucam 4 szt. rzemieślniczych wirówek (wielkość 4-5, waga 14,5g każda). Wysyłka kurierem po mojej stronie lub odbiór osobisty w W-wie lub Łodzi.
A gdyby ktoś chciał do kompletu 3-metrowy kij Daiwa Exceler 40-80 g, to za ten zestaw (kręcioł + kij) proponuję 600 zł.
Z własnego doświadczenia wiem, że ten duet śmiało daje radę szczupakom do 108 cm ale i pod większymi pewnie się nie ugnie 😄.
Polecam!
I obrotówki.
Pzdr
Paweł
wystawiam kołowrotek Daiwa Exceler 4000 Plus E, 7 łożyskowy, w tym 2 CRBB.
Pojemność szpuli 270 m żyłki 0,30 mm.
Przełożenie 4,8:1.
Waga 410 g.
Więcej szczegółów technicznych na zdjęciach poniżej.
Kołowrotek kupiony w Bassie w W-wie, używany kilkanaście razy.
Sprzedaję wraz z zapasową szpulą i oryginalnym pudełkiem.
Gdyby ktoś był zainteresowany modelem 3500 PLUS E lub szpulą od niego zamiast szpuli wielkości 4000 - mogę zrobić podmiankę. Szpule pasują do obydwu modeli bo body jest takie samo.
Proponowana cena 350 zł. Dorzucam 4 szt. rzemieślniczych wirówek (wielkość 4-5, waga 14,5g każda). Wysyłka kurierem po mojej stronie lub odbiór osobisty w W-wie lub Łodzi.
A gdyby ktoś chciał do kompletu 3-metrowy kij Daiwa Exceler 40-80 g, to za ten zestaw (kręcioł + kij) proponuję 600 zł.
Z własnego doświadczenia wiem, że ten duet śmiało daje radę szczupakom do 108 cm ale i pod większymi pewnie się nie ugnie 😄.
Polecam!
I obrotówki.
Pzdr
Paweł