Tajne Wody 2013
Sezon wędkarski 2013
I dopadają Cię nawet podczas łowów okoniowych😄!
CUDOWNY JAŹ, GRATULACJE👏🎉👋!!!
Jakub - ale piękny JAZIOR. Profesor nad profesory . Kosmos. Gratki ogromniaste ode mnie 👏👏👏👏
Panie Wozik, same gratki z Pańskiej strony - a gdzie fotki wkrzańskich szczupaków? 🤔
Jak się tu na początku zarejestrowałem to byłeś jednym z najaktywniejszych uczestników forum, sporo wrzucałeś opowieści ze swoich wypraw (które z przyjemnością czytałem), a teraz taka cisza. Drakers z tak szlachetną postawą wobec ryb i wędkarstwa w ogóle powinien jak najwięcej się udzielać, żeby dawać przykład :)
Dlatego pytam: gdzie te szczupaki - no gdzie???
Są w życiu chwile w których troszkę zmieniają się priorytety, troszkę trzeba je przewartościować, poświęcić czas na inne rzeczy w większym stopniu. Tak poniekąd w moim przypadku obecnie jest, ale o ile poprzedni sezon był niezbyt wędkarsko bogaty o tyle ten mam nadzieję iż będzie inny (lepszy).
Tak więc Przem mam nadzieję że o moich szczupakach ( i nie tylko ) jeszcze w tym roku poczytasz ;);););), bo jak piszesz moja postawa wobec wędkarstwa nie uległa zmianie a jedynie czasowemu wyciszeniu 😎
Podłubałem trochę rybek na mikrojigi, kolosów nie było, za to brania częste i ogólnie widać, że w wodzie jednak coś jest 👍
Aha i młodsze pokolenie jest żywo zainteresowane, co mnie ogromnie cieszy 😄
Pozdrawiam!
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.