Temat Znad Lubelskiej Bystrzycy.
Wczoraj obiecałem Tomkowi foto - relacje z wypadu na pstrągi, więc spełniam obietnicę. Sama wyprawa była więcej niż Ok, za sprawą pięknej słonecznej pogody i...
Autor tematu
waldi-54
12 lat temu
Wczoraj obiecałem Tomkowi foto - relacje z wypadu na pstrągi, więc spełniam obietnicę. Sama wyprawa była więcej niż Ok, za sprawą pięknej słonecznej pogody i...
Autor tematu
waldi-54
12 lat temu
Dziś wyskoczyłem w końcu na ryby. Pierwsza ryba w sezonie za mną. [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/545/dsc09271t.jpg/][IMG]http://img545.imageshack....
Autor tematu
Jakub Podleśny
13 lat temu
Kolejny sezon, kolejne nadzieje na nowe życiówki i niezapomniane przygody! :hura: Na 63 km rzeki ciągle trzyma lód, jedynie w okolicy pułtuskiej przystani jest...
Autor tematu
bysior
13 lat temu
Dziś wraz z Andrzejem zerwaliśmy się spontanicznie nad... Świder. W planach był Liwiec ale telefon do @bandziora w celach wywiadowczych pt. "czy wystarczą gum...
Autor tematu
smerfik
13 lat temu
Czas i ten wątek napocząć wreszcie :) Jakoś znad Warty nie było w tym roku jeszcze o czym pisać specjalnie - w moim przypadku. Jak w kwietniu za kleniem chodzi...
Autor tematu
mick
12 lat temu
Noworoczny spacer brzegami Wisły w poszukiwaniu wiosennych łowisk
Autor tematu
Bizonik
13 lat temu
Czyżby nikt w tym roku jeszce nie pisał czy nie znalazłem? Byłem dziś w kilku miejscach przejazdem. Im bliżej ujścia tym więcej wody... Troch...
Autor tematu
anguiler
13 lat temu
Witam serdecznie w wieściach znad Bugu w 2013 roku. Cieszę się niezmiernie, iż to mi właśnie przypadł zaszczyt założenia tego wątku. Lód trzyma jeszcze bardzo...
Autor tematu
bandzior
13 lat temu
Pierwszego stycznia, pierwszy raz na trociach, jednak pierwszej rybki nie złowiłem. Wiem, wiem, nie jestem "w czepku urodzony" :haha: Nad wodą, wieść się niosł...
Autor tematu
adam-z82
13 lat temu
Pierwsze tegoroczne przymrozki zdopingowały mnie, Marcina i Bartka do wyjazdu za szczupakiem. Tym razem padło na Druzno gdzie w ubiegłym roku w listopadzie prz...
Autor tematu
andrew
12 lat temu
Wiem, że to niewłaściwy dział, ale ten czyta większość ;) Wiem, że @Bysior nie będzie miał nic przeciwko, a wręcz przeciwnie. W 2014 roku OM będzie miał por...
Autor tematu
hlehle
12 lat temu
Dziś rozpoczęcie sezonu na zalewie. Testowanie nowej łodki oraz silnika, zestaw super choć silnik mógł być ciut mocniejszy. Co do zalewu, wody mało myślę że w...
Autor tematu
Bizonik
12 lat temu
Zgodnie z sugestią Marcina zakładam nowy wątek może jeszcze ktoś podpisze :okok: http://www.petycje.pl/petycja/10006/odci...killa.html
Autor tematu
marcist
12 lat temu
Dziś miałem zamiar wyskoczyć na rybki lecz stan wody uniemożliwia jakiekolwiek wędkowanie no chyba że z robalem na końcu zestawu.
Autor tematu
bandzior
13 lat temu
Witam Szanownych Wędkarzy, Czy ktoś z Was łowi w Utracie? Słyszałem dużo dobrego o tej rzeczce ale nigdy nie miałem sposobności pomoczenia kija :(
Autor tematu
kolecik
12 lat temu
Dzisiejszy spacer z psem zakończył się nad Czerniakowskim, które jeszcze prawie całe skute lodem. Jedak południowa zatoczka od Delty, ta do której wpada kanałek...
Autor tematu
malcz
13 lat temu
Witam w czasie majówki chciałem pojechać nad Pilicę i na jeziora do Białobrzeg albo na staw woprowski ze spiningiem. Ale nie wiem czy da się dotrzeć bez spodnio...
Autor tematu
pilros
13 lat temu
Dziś przewietrzyliśmy płuca :P Pojechaliśmy nad Jeziorkę. Woda wysoka, rozlewa się. Na rozlewiskach widziałem jakieś oznaki życia w wodzie. Rzeka na tym odcink...
Autor tematu
Krystek
13 lat temu
Mam nadzieję, że ktoś na forum wędkuję w Radomce i razem ze mną systematycznie będzie zapełniał wątek zdjęciami pięknych rybek :) Ja chciałbym się pochwalić nie...
Autor tematu
pawcio
12 lat temu
Hejka, Nie znalazłem nigdzie takiego tematu, więc pozwoliłem sobie założyć. Dzisiaj króciutki rekonesans nad Bzurą. Super pogoda, ciepło przyjemnie to i w dom...
Autor tematu
qbanerra
13 lat temu
Showing 1 to 20 of 30 results