Wędkarskie plany na nowy sezon A.D. 2009

Rozmaitości

Strona 2 z 2
Następna →

Odpowiedzi

29 odpowiedzi · 28,733 wyświetleń

Idź do ostatniej odpowiedzi
11.01.2009 15:18 · Odpowiedź #778
Marzec – kwiecień rzeka Wieprz i zdecydowanie Feeder. Maj to pogoń za drapieżnikiem takim jak szczupak. Zaplanowany i w części mam opłacony wyjazd do Szwecji a potem mam na oku pewne łowisko gdzie przebywają duże okonie, ale również i duże karpie i karpiowate. Tak wiec swoją uwagę zwrócę również na ryby spokojnego żeru. Czerwiec to dalej karpiowate z tym ze zmiana łowiska zechcę „zapolować” na lina i to będzie zalew Husynne. Lipiec i sierpień okupacja rzeki Bug o ile ta pozwoli na spokojne wędkowanie (opady deszczu – wysoki stan rzeki) a jak nie to mam w zanadrzu alternatywę, ale dzisiaj jej nie zdradzę. Wrzesień - jak się sprawy poukładają to mam w planach wyjazd do Finlandii a po powrocie kontynuacja łowienia spinningowego ma się rozumieć na swoim terenie nie wykluczam rzeki Bug i jej starorzeczy oraz zaporówki w Nieliszu nie wykluczam innych łowisk.
Pozdro – Puzio.🤔
@szewer (edytowany 17 lat temu)
11.01.2009 21:12 · Odpowiedź #779
Witam
Ja w 2009r. poświęcam na naukę łowienia tj. rzucania bez brody :) zestawem castingowym.

Pozdrawiam
12.01.2009 13:23 · Odpowiedź #782
No bardzo chętnie... Bysior, nad Wkrę chętnie zawitam po latach.. kiedyś miałem kilka incydentów na wysokości Pomiechówka.
A nad Narew dla odmiany koniecznie :) musimy się wreszcie poznać!!
Pewnie Szwagierek dołączy z przyjemnością... nowe spodniobuty mu mikołaj przyniósł :)
12.01.2009 13:49 · Odpowiedź #783
Szwagierek bardzo chętnie 😏
12.01.2009 17:49 · Odpowiedź #791
Sławek bardzo bym chciał na te liny się z tobą wybrać noi w końcu te husynne zobaczyć.

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.

Strona 2 z 2
Następna →