Panowie dajcie znać jutro czy warto się będzie się wybrać :) w niedziele.
Wieści znad Zalewu Zegrzyńskiego 2013
Sezon wędkarski 2013
Panowie dajcie znać jutro czy warto się będzie się wybrać :) w niedziele.
Dziś krótki wypad nad Zalew i w pierwszym rzucie trafił mi się okonek 34 cm, co czyni go moim największym złowionym okoniem. Po pamiątkowym zdjęciu i zmierzeniu wrócił cały i zdrowy do wody :)
Poza tą jedną rybką, brań więcej nie uświadczyłem.
Myślałem, że będzie owocny chcrzest mojego nowego kijka Dragona Millenium Power Jig 5-25g, ale niestety innym razem...
Tak wygląda Rządza koło mostu, aktywne były leszcze i grunciarze. Jako, że to prawie ZZ wstawiam w tym wątku.
Może będzie lepiej.
Które rewiry odwiedzić, planuje popływać w niedziele i nie wiem gdzie się ustawić żeby mieć choćby jeden kontakt z rybą, większą rybą.
Jak ktoś chciałby podpowiedzieć mi w które rejony Zegrza mam się zapuścić to zapraszam na priv.
Czy to z tego samego miejsca na którym mialem tego metrowego szczupaka??😛 Na zboczka-troczka czy normalnie??Gratulować nie będę bo ile można,pozatym i tak ciągle tel. zajęty😄😜
buehehe :) nie to inne miejsce. Normanie z opadu na gumy sandaczowe :) zażerały ,że tylko główka wystawała :)
Tylko jesieną tam zawitam na naszym forumowym zlocie, a tak będę omijał szerokim łukiem. Motorówki, skutery, narciarze i żagle, wszyscy na "kolizyjnym".
:dobani:
W moich łowiskach Zegrze zajmuje ostatnie miejsce na liście.
Tylko jesieną tam zawitam na naszym forumowym zlocie, a tak będę omijał szerokim łukiem. Motorówki, skutery, narciarze i żagle, wszyscy na "kolizyjnym".
:dobani:
Jak jeździsz w weekendy to tylko nad ranem i do max 11-12. Wtedy jeszcze względny spokój. Albo celuj w weekendy mniej słoneczne:P A tak w ogóle to najlepiej w tygodniu. Albo wieczory weekendowe bądź tygodniowe:P Widzisz ile możliwości? :)
I szukaj spokojniejszych miejsc :) Da się połowić spokojnie na Zegrzu :)
pozdrawiam
Maciek od 9 się zaczęło :beczy: już tam nie zawitam bo kultury brakuje na wodzie. Jakby to był ich prywatny folwark :dobani:
hmm my tyle razy co byliśmy nawet się zastanawialiśmy z Krzychem co jest nie tak,że wiekszymi jednostkami tak kulturalnie pływaja po szlakach a nie slalomem między łódkami. No i wędkarzy jakoś tak mało :) Jak narazie to nam się dobrze łowi. Nawet niedaleko szlaków.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.