Wigilia 2013
Wędkarstwo – ogólnie
Pozdrawiam. :)
Wesołych Świąt w rodzinnej atmosferze wszystkim życzę.
Także jeszcze raz dobrej zabawy i wesołej golonki życzę.
Niestety moje "być może", zmieniło się w "niestety raczej mnie nie będzie" :(
Szkoda.Liczyłem,że poopowiadasz trochę o tych ruskich łososiach.
nie mierzmy wielkości gałęzi nad wodą....
Wszystko jest OK, w najbliższym czasie damy znać. Jeśli nie bedzię innej możliwości , będziemy musieli przemaszerować mostem do innej knajpy :)
Więc nie ma na razie co się kłócić, a jak będzie nie po naszej myśli to i tak damy radę razem :) :) :)
Więc nie ma się co martwić :)
W związku z tym, że na spotkaniu nie będzie Kolegi @Bizonik'a rezerwacja została przepisana na mnie.
Mając na uwadze różne kwestie, bezpieczniej i wygodniej będzie jeśli każdy będzie się rozliczał indywidualnie z obsługą lokalu - nie będzie wspólnego rachunku, dzięki temu unikniemy nieporozumień i usuniemy jakiekolwiek pole do nadużyć w tej kwestii.
Jeśli chodzi o zbiórki kasy na dowolne cele, kontaktujcie się bezpośrednio z @Bysior'em.
GOŚĆ jesteś Bysior - to fakt, a przemówienia chyba są zbędne bo nie dla nich się spotykamy
Zresztą jak będzie trzeba to nic nie zjem a ważniejsze jest spotkanie, na które już czekam z utęsknieniem :):)
Dla mnie zaczyna robić się bałagan... Teraz kelnerzy będą wiedzieli kto spośród 40 gosci zamówił golonkę ważącą 230g a kto 278g a kto 459g... nie łatwiej umówić się na jakieś jednolite ceny przy takich ilościach jedzenia i jednak wrzucać w kapelusz? :) No ale ok. Jak ma tak być to będzie niezłe latanie z każdym zamówieniem :)
Zresztą jak będzie trzeba to nic nie zjem a ważniejsze jest spotkanie, na które już czekam z utęsknieniem :):)
I właśnie o to chodzi 🎵 👏 👏 😂 😊 🎉
A temat zamówień Kaczy ogarnie, nie martwcie się :)
A ja zrobię promocję na Wigilii. Zabieram 8 naszywek - oddam każde dwie sztuki za jednego browarka 😋
Cos czuję że w najbliższym czasie to moga być Białe Kruki ..
Cos czuję że w najbliższym czasie to moga być Białe Kruki ..
Ojciec założyciel na to nie pozwoli ;P
A ja zrobię promocję na Wigilii. Zabieram 8 naszywek - oddam każde dwie sztuki za jednego browarka 😋
Złe proporcje raczej 1 naszywka za 8 browarków :)
Złe proporcje raczej 1 naszywka za 8 browarków :)
Dla Ciebie zrobię wyjątek :D
Raz w życiu chciałbym na takiej wigilii być i niestety nie będzie mi dane ani u mnie bo nie robimy ani u Was choć chciałbym. Chciałbym bo podoba mi się zgranie ekipy Waszej, wasza serdeczność i to ze Tomek stworzył z Wami taką prawie rodzinę. Podziwiam Wasze spotkania bo są liczne.
Powinniście jednak organizacyjnie troszkę inaczej do tego podejść. Zrzucacie się umówioną kwotę a szef zamawia wszystko na konkretną grupę. To prawie jak hurt i dzięki temu zawsze troszku się uszczknie na pożegnalnego kielicha choćby.
Bawcie się więc dobrze i wszystkim Wam życzę Wesołych Świąt
Wszystkiego najlepszego chłopaki, miłej atmosfery ( choćby takiej jak była w Kani Polskiej nad Bugiem 👍 ), przykro mi, że nie mogę do Was dołączyć ... Bawcie się dobrze i nie pijcie za dużo %%% 😂
@avallone - no nie wszystko jest tak różowe jak piszesz a sprawa z tą atmosferą ma się nieco inaczej ... no ale cóż ;)
A co Ci w atmosferze panujacej wśród społeczności Shrapa nie pasuje?
Jak pisze to widocznie ma powód 😜 ja np. pojechałem do "Pikanterii" dzisiaj 🎉 na spotkanie z Wami no ale Was nie było☝️ Ale chyba się mnie daty pomerdały bo dzwoniłem do jednego z kolegów i mnie uświadomił. Miałem wony wieczór ale nie wiem jak będzie jutro:bezradny:
Jak pisze to widocznie ma powód 😜 ja np. pojechałem do "Pikanterii" dzisiaj 🎉 na spotkanie z Wami no ale Was nie było☝️ Ale chyba się mnie daty pomerdały bo dzwoniłem do jednego z kolegów i mnie uświadomił. Miałem wony wieczór ale nie wiem jak będzie jutro:bezradny:
😂 😂 😂
Widzimy się jutro Dareczku :)
@avallone - no nie wszystko jest tak różowe jak piszesz a sprawa z tą atmosferą ma się nieco inaczej ... no ale cóż ;)
Wszystkiego najlepszego chłopaki, miłej atmosfery ( choćby takiej jak była w Kani Polskiej nad Bugiem 👍 ), przykro mi, że nie mogę do Was dołączyć ... Bawcie się dobrze i nie pijcie za dużo %%% 😂
Przypominam że ,, Wigilia,, to czas kiedy się ludzie radują a nie gniewają i wylewają żale:) Czy warto się obrażać zamiast spędzić miło czas w gronie Drakersów:)
Przypominam że ,, Wigilia,, to czas kiedy się ludzie radują a nie gniewają i wylewają żale:) Czy warto się obrażać zamiast spędzić miło czas w gronie Drakersów:)
Jak zwykle Apsik masz całkowitą rację :)
[quote='Grisha' pid='72349' dateline='1386919789']
Jak zwykle Apsik masz całkowitą rację :)
[/quote]
toż to ja wiem:) hahhaa pozdrawiam i bawcie sie dobrze
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.