Wigilia Shrap-Drakers 2009
Wędkarstwo – ogólnie
Moc pojedli ciut popili,
Rozmawiając w miłym gronie,
Wśród Drakersów na poziomie,
By w tym całkiem Nowym Roku,
Usiadł okoń w bocznym troku,
Złowić szczupców całą masę,
No i karpi na okrasę,
Żeby trotki poszalały,
A sandacze pieknie brały....
Tego wszyscy byśmy chcieli i niech rok ten nas obdzieli !
Z podziękowaniem Wszystkim za miłe spotkanie i organizację !!! 👏
Dzięki Kaczy za oprawę filmową! :) Cieszę się, że poznałem Bizonika! :)
Myślę, że to kolejny krok nauki jeśli chodzi o robienie spotkanie w knajpie i kolejne Shrapowe spotkania będą coraz lepsze! Fajnie, że mieliśmy okazję obejrzeć co nieco o trociach i konstruktywnie podejść do tematu dyskutując jak to jest z tym połowem troci...
Ciągle jestem pod wrażeniem prezentacji Piotrka - o podsumowaniu roku 2009 - rewelacja Piotruś 👏!! :D Niedługo będzie można ściągnąć prezentację Piotrka ze stronki!
Drogie Panie i Panowie - ze swojej strony uważam wigilię za udaną i bardzo sympatyczną mimo temperatury! :) Kaz podsunął mi wczoraj już nawet pomysł na wigilię w 2010 - i powiem Wam.... że już czekam z niecierpliwością na wykonanie tego pomysłu!
Ps. Maselinho, mam nadzieję, że Pani się jednak nie poskarży ;P;P;P
Było bardzo miło, sympatycznie i oczywiście... wędkarsko!😄
Jestem przekonany, że za rok również spotkamy sie na takim spotkaniu podsumowującym miniony rok.
Piotruś - zrobiłeś nam piękną niespodziankę przygotowując prezentację👏
Trochę tych rybek złapaliśmy w tym roku!🎉
Dziękuję.... i do zobaczenia niebawem nad wodą:):):)
bylo troche zimno ale bardzo milo i sympatycznie :)
pzdr,
pawel
Chyba się nie poskarżyła, ale widziałem ją dzisiaj i się krzywo patrzyła :)
Wielkie podziękowania dla Wozika za wspaniałą prezentację .
Bysior to aż tak było widać?🤔
Ze strony lokalu chcialem bardzo przeprosic za temperature, ktora byla skutkiem awarii ogrzewania. Mam nadzieje ze nie zrazi was to do klubu i Shrap Drakersi beda jeszcze nie raz goscic w Mechaniku.
...a na awarie wpływu mieć nie mogłeś - spora część Mokotowa była pozbawiona ogrzewania.
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.