Wigilia Shrap Drakers 2010
Wędkarstwo – ogólnie
1. Bysior KACZKA, tatar
2. Rapa GOLONKA
3. Maselinho GOLONKA
4. Paweł GOLONKA
5. Wozik77 GOLONKA
6. Kaz GOLONKA i barszczyk cz z uszkami
7. Bożenka GOLONKA i barszczyk cz z uszkami
8. Mario GOLONKA
9. Kaczy GOLONKA
10. Krystek
11. Killerek31
12. Bizonik
13. Domin tatar
14. Radekg
15. Morouk GOLONKA
16. Galieni barszczyk i śledzik
17. Krzyko GOLONKA
18. Krzysiex GOLONKA
19. Szalona
20. Hairy GOLONKA
21. Gusto GOLONKA
22. Sacha
23. Bodzio. GOLONKA
24. Spinstar KACZKA, barszczyk cz z uszkami
25. Marcin Szczepaniak
26. Mariano Italiano KACZKA, barszczyk cz z uszkami
27. Ryba1981
28. Tymon
Oto zatwierdzona i potwierdzona lista uczestników najwspanialszej wędkarskiej wigili.
Przypominam spotkanie rozpoczyna się o godzinie 20.00 w restauracji Pikanteria ul Walecznych 68a
Wskazany wygodny strój aparat fotograficzny(obiecany taniec Bysiora na stole)oraz dobry humor.
Mięsiarze ;P
No szok:bezradny:!
A najlepszego sandacza podają w Zakopanem na Krupówkach w knajpie o nazwie.... Pstrąg górski😄
Sandacz pieczony w chrzanie, albo w sosie żurawinowym.....😋
Bysiorku, nawet Ty byś nie umiał sobie odmówić😜
Moja obecność stoi pod znakiem zapytania, otóż jak się nie poprawi mój stan to niestety ale będę uziemiony.
Leczę ząbki, wczoraj byłem na kolejnym zabiegu i niestety ale dziś rano pogorszył się mój stan, mam bardzo spuchniętą dolną szczękę, lekarz powiedział że jak do jutra mi nie zejdzie opuchlizna po antybiotykach to będzie mi robić nacięcia :(
Mam nadzieje że jutro wstanę w lepszym stanie :)
Jak będzie opuchlizna to postaram się wcześniej wyrwać z pracy i wcześniej zawitać u dentysty. Wtedy na wieczór postaram się zawitać.
Ale płyny przyjmować przez jamę gębową możesz?
Jak będzie opuchlizna to postaram się wcześniej wyrwać z pracy i wcześniej zawitać u dentysty. Wtedy na wieczór postaram się zawitać.
Oj nie wiem, od dziś łykam antybiotyki :(
[quote='Krystek' pid='17057' dateline='1291916067']
Oj nie wiem, od dziś łykam antybiotyki :([/quote]
Jak nie wiesz to ja Ci powiem.NIE MOŻESZ☝️
Wiem że są różne wersje,a to że przestanie działać,a to że szybciej się egzemplarz upija ale daj na wstrzymanie i nawet nie próbuj.
Lata temu na jakiejś imprezie kolega łykający jakiś antybiotyk stwierdził że jedna czy dwie lufy mu nie zaszkodzą.Po drugiej lufie wezwaliśmy pogotowie bo gość miał kłopoty ze zdrowiem.
Mam nadzieję, że ta atmosfera , której byliście świadkiem jest tym, co przyciąga Was najbardziej na stronę Shrap-Drakers.pl !!!!
Jeszcze raz w imieniu Redakcji życzę Wszystkim wszystkiego najlepszego i tego co nas interesuje czyli bogatego wędkarskiego Mikołaja obfitego w 2011 r w same okazy!!!
Mamy nadzieję, że spotkamy się nie raz nad wodą, bo czas spędzony w Waszym gronie jest czymś niezmiernie niepowtarzalnym !!!
PS Miłego oglądania Naszego Wspólnego podsumowania sezonu !!!
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.