Wigilia Shrap Drakers 2010
Wędkarstwo – ogólnie
Bywałem na innych spotkaniach (pozadrakersowych) ale nigdy nie spotkałem się z taką atmosferą, prawie rodzinną 😄 a szczególnie te wrażenie potęgował Bysior 😄
Ps. chyba podwędziłem nieswoją paczkę mikołajową bo mam 2 breloczki by Krystiano 🤔
Ps. chyba podwędziłem nieswoją paczkę mikołajową bo mam 2 breloczki by Krystiano 🤔
Widać zasłużyłeś sobie 😄👋
Nie spodziewałem się takiej atmosfery na spotkaniu i tylu osób - Drakersów w jednym miejscu nawijających o jednym - o rybach i o wędkach. Naprawdę, wrażenia niesamowite 👏
Bywałem na innych spotkaniach (pozadrakersowych) ale nigdy nie spotkałem się z taką atmosferą, prawie rodzinną 😄 a szczególnie te wrażenie potęgował Bysior 😄
Wiem komu brakowało tego bryloka rano,myślałem że zgubiłem:beczy:
Drodzy drakersi, miło mi było poraz kolejny spotkać się z wami.
Pogawędzić z wami na różne tematy. Wielkim zaskoczeniem dla mnie było wyloswanie mojego nicka i wręczenie tych wspaniałych, cennych rzeczy. Nawet nie wiedziałem co powiedzieć. Chciałem podziękować za taki super prezent, chciałem również podziękować wszyskim kolegom za wyczerpujące rozmowy o naszym wspaniałym hobby-sporcie. Dziękuje także kolegom Andzia i Sacha za rozmowe i opowiadania :)
Z niecierpliwością czekam na kolejne spotkanie.
Pozdrawiam
Ryba nie bój, ja go dla Ciebie przechowam i jak nadarzy sie tylko okazja np. spotkanie albo wypad na ryby to przekażę Ci w twoje ręce :)
bo komputer to taka wredna maszyna potrafi być i się po prostu popsuć :wnerw:
chciałem podziekować za fantastyczne spotkanie i za jeszcze lepszą atmosferę jaka to panowała na spotkaniu DRAKERSÓW :)
tylko szkoda że tak jak już to było pisane, Wigilia jest tylko raz w roku :zlezkawoku:
i mam taką nadzieję że najbliższe spotkanie nie będzie na zlocie tylko troszkę wcześniej :)
wielkie 👏 👏 👏 dla organizatorów za zorganizowanie tego spotkanie w tak doborowym towarzystwie 🎉 🎉 🎉
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.