co prawda to prawda atmosferka była godna uwagi :) i ja jeszcze raz podziękuje 👏
Wigilia Shrap Drakers 2011 Zaproszenie
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
Dziękuje wszystkim za spotkanie tak btw dotarłem do domu po 3 nad ranem :)
Relacji jak nie było tak nie ma-ale rozumiem to całkowicie. Trudno po takim spotkaniu w ciągu nastu godzin wydobyć w sobie siły do pisania:) Ja ze swojej strony mogę tylko podziękować, za możliwość uczestnictwa w takim spotkaniu. Choć nie było na tyle czasu, żeby z każdym porozmawiać, każdemu mogłem uścisnąć łapsko. To ważne. Dobra organizacja, ciekawe towarzystwo👏 A na sam koniec dziękuję Eli za bezpieczny transport i eliksir młodości😂 , Izie-ale o tym cichoszaaaa🤐 Miałaś dziewczyno rękę do losowania i fundatorom nagrody jaką otrzymałem. Dzięki serdeczne !
P-S proszę w miarę możliwości o podrzucenie jakiś zdjątek od wigilijnych fotoreporterów na e-mail :)
mastinho@wp.pl
P-S proszę w miarę możliwości o podrzucenie jakiś zdjątek od wigilijnych fotoreporterów na e-mail :)
mastinho@wp.pl
Kiedy sie ukaże jakaś relacja z wigili?
Nie ukrywam że czekam z niecierpliwością,
z przyczyn osobistych nie mogłem w niej
uczestniczyć, to przynajmniej popatrzę na
Was na fotkach.
pozdro. waldi-54:papa2:
Nie ukrywam że czekam z niecierpliwością,
z przyczyn osobistych nie mogłem w niej
uczestniczyć, to przynajmniej popatrzę na
Was na fotkach.
pozdro. waldi-54:papa2:
czekamy z tym na bysiora tak wiec cierpliwosci Waldi 😎
Sam jesten ciekaw jej, bo mam nadzieje poczuc jeszcze raz troszke tej super atmosfery jaka byla
A za rok obowiązkowo musisz byc !
Sam jesten ciekaw jej, bo mam nadzieje poczuc jeszcze raz troszke tej super atmosfery jaka byla
A za rok obowiązkowo musisz byc !
Atmosfera jak zawsze super.Dziekujemy za spotkanie👍;)
Było super szkoda że tak krótko ale nic nie poradzę, zostałem siłą uprowadzony sprzed lokalu 😂 pewnie by jeszcze został na lufę 🎉
Gratuluję tym wylosowanym jak i samej losującej bo gdyby nie to że sam widziałem pisane losów to bym nie uwierzył w takie szczęście :buzki::luzik:
Mam nadzieję że każdy z was bawił się tak dobrze jak ja 👏
Gratuluję tym wylosowanym jak i samej losującej bo gdyby nie to że sam widziałem pisane losów to bym nie uwierzył w takie szczęście :buzki::luzik:
Mam nadzieję że każdy z was bawił się tak dobrze jak ja 👏
No było przewybornie :):):) Poznawałem Was coraz więcej:)
Krótko to fakt ale następne spotkania przed nami i kwestia czasu jak znowu się spotkamy i pogadamy więcej z tymi, z którymi mniej się teraz rozmawiało :)
dziękujemy :)
Ja i Marta :)
Krótko to fakt ale następne spotkania przed nami i kwestia czasu jak znowu się spotkamy i pogadamy więcej z tymi, z którymi mniej się teraz rozmawiało :)
dziękujemy :)
Ja i Marta :)
Supr super👏dziękuję organizatorom.
Wszystkim Drakersom Wesołych Świąt
Wszystkim Drakersom Wesołych Świąt
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.