To zależy generalnie od ilości osób... jak dużo to nowy ogródek, jak mało to prawdopodobnie góra. :)
Wigilia Shrapa 2012
Wędkarstwo – ogólnie
Nawigacja
Ten nowy ogrodek to ten "zadaszenie" gdzie byliśmy w zeszłym roku?
Otworzyli nowy, podobno lepszy, ale nie martwcie się, akcji z zadaszeniem już nie będzie, moja w tym głowa :D
Patrząc na aktualną liczbę uczestników to o ścisku nie może być mowy na chwilę obecną :P
Patrząc na aktualną listę uczestników coś dalej mnie na niej nie ma :P
Proszę o dopisanie do listy.
Długo z Wami nie posiedzę bo niestety pracuję tej nocy ale miło będzie uścisnąc Wasze grabule!
Proszę o dopisanie do listy.
Długo z Wami nie posiedzę bo niestety pracuję tej nocy ale miło będzie uścisnąc Wasze grabule!
Oj ta 13 wcale nie była w poprzednim roku taka zła ... ;P miałam ją ja lub Tomek ... co prawda mieliśmy Izę ( choć do dziś nie wiem jak ona to zrobiła ) :zawstydzony:
Bysiorku proszę o dopisanie do listy naszą trójkę : Iza , Tomek i Ela ;) ... a co do jedzonka damy znać ;) 🤔
Bysiorku proszę o dopisanie do listy naszą trójkę : Iza , Tomek i Ela ;) ... a co do jedzonka damy znać ;) 🤔
Oj ta 13 wcale nie była w poprzednim roku taka zła ... ;P miałam ją ja lub Tomek ... co prawda mieliśmy Izę ( choć do dziś nie wiem jak ona to zrobiła ) :zawstydzony:
🎉 🎉 🎉
Mam nadzieję że uda mi się dotrzeć, wszystko zależy od postępu prac przedświątecznych.
Chociaż zastanawiam się czy nie przesunąć B.N na koniec marca tak żeby połączyć je z Wielkanocą 🤔
Chociaż zastanawiam się czy nie przesunąć B.N na koniec marca tak żeby połączyć je z Wielkanocą 🤔
Postaram się pojawić ale ostateczna decyzja zapadnie w tygodniu poprzedzającym Wigilię. A golonka to jest to 😏😋
Proszę o dopisanie na listę wigilijną.
Oczywiście wyśmienita golonka
Bogdan Żegleń
Oczywiście wyśmienita golonka
Bogdan Żegleń
I mnie proszę dopisać do listy wraz z piersią z kurczaka po Ca... coś tam😋 Pozdrawiam :papa2:
Małżonka moja- Marta zdecydowała się również na pieczoną kaczuszkę.
Małżonka moja- Marta zdecydowała się również na pieczoną kaczuszkę.
... Kanibale :boisie: 😄 😄 😄
Chciał bym bardzo 😄 Z dziką rozkoszą uściskał bym grabę wielu z Was 😏 Przydusił bym też o wyjawienie sekretów kilku łowców ze szrapa 😄 łącznie z tymi Wiślakami 😄 ale ja straszny samotnik jestem !!! Może kiedyś dane będzie spotkać się nam nad wodą 🤔 Z pewnością nad Narwią 😏 służę gościną ... 😄 😄 😄
Mimo tego, że nie jem zazwyczaj wieprzowiny, to raz do roku zrobię sobie dyspensę i zmienię tatara na golonkę :D
zostało dwa tygodnie do wigilii czas zapisać się
Bizonik ale tym razem kaczor będzie jedzony
Bizonik ale tym razem kaczor będzie jedzony
jak ten czas szybko leci...
miło będzie się spotkać😄
poproszę goloneczkę
miło będzie się spotkać😄
poproszę goloneczkę
Zaloguj się aby dodać odpowiedź.