Witam się :) .

Forum Wędkarskie · Shrapowa Społeczność

Shrapowa Społeczność

Odpowiedzi

2,800 odpowiedzi · 184,539 wyświetleń

Idź do ostatniej odpowiedzi
G5
08.01.2014 19:08 · Odpowiedź #52586
Witam Wszystkich
Mam na imie Grzesiek mieszkam w Warszwie-Bielany z kijem biegam już od ponad 20 lat generalnie Wisła i okoliczne bajorka
MN
08.01.2014 19:25 · Odpowiedź #52588

Witam Wszystkich
Mam na imie Grzesiek mieszkam w Warszwie-Bielany z kijem biegam już od ponad 20 lat generalnie Wisła i okoliczne bajorka

No taki duży chłopczyk i jeszcze patyczkami się bawi 😂.

Witam Witam.
ZD
08.01.2014 19:26 · Odpowiedź #52589

Witam Wszystkich

Witaj sąsiedzie. Napisz na PW gdzie na Bielanach mieszkasz.

pozdrawiam

A.
W4
08.01.2014 19:39 · Odpowiedź #52592
Witam wszystkich nowych Userów👋
Witajcie na SD i dzielcie się z nami - wrażeniami.:luzik:

Pozdrawiam waldi-54:papa2:
ZD
08.01.2014 19:45 · Odpowiedź #52594
Witaj Waldi ! wrażenia bardzo pozytywne jak na 3 dzień obecności "tu". Co do wrażeń wędkarskich -jako, że mam lekkie pióro i wyobraźnię nietęgą - zamieściłem jedno opowiadanie z zagranicznych wojaży. Tylko czy i kiedy zostanie opublikowane to Bóg jedyny wie ...:-)
MN
08.01.2014 19:56 · Odpowiedź #52595

Witaj Waldi ! wrażenia bardzo pozytywne jak na 3 dzień obecności "tu". Co do wrażeń wędkarskich -jako, że mam lekkie pióro i wyobraźnię nietęgą - zamieściłem jedno opowiadanie z zagranicznych wojaży. Tylko czy i kiedy zostanie opublikowane to Bóg jedyny wie ...:-)

Bysior, jak wróci stamtąd gdzie jest to na bank zostanie publikacja przyjęta.
ZD
08.01.2014 20:08 · Odpowiedź #52597

Bysior, jak wróci stamtąd gdzie jest to na bank zostanie publikacja przyjęta.

To w takim razie czekam na Bysiora.... Póki co brzmi groźnie.

NU
09.01.2014 09:16 · Odpowiedź #52612
zanderold,

wklej linka do artykułu w tym wątku, tak jak robią inni, którzy nie mogą się doczekać na publikację.

http://shrap-drakers.pl/forum/thread-3133-page-12.html
ZD
09.01.2014 15:58 · Odpowiedź #52636
Ok http://shrap-drakers.pl/artykul/sumowe-polowanie/

Miłej lektury. Tylko mi jaj sobie nie robić. To moje pierwsze kroki na tym forum......
KZ
09.01.2014 20:29 · Odpowiedź #52650
Witam nie witanych kolegów -bawcie się dobrze wśród dobrych ludzi 👋👋🎉
BK
10.01.2014 19:28 · Odpowiedź #52681
Witam i ja nowych na SD 👋
PR
11.01.2014 15:17 · Odpowiedź #52689
Coś mi sie nie otwiera te sumowe polowanie....
MN
11.01.2014 17:22 · Odpowiedź #52695

Art jest na pierwszej stronie portalu :)

Nie otwiera się :).
MN
11.01.2014 17:44 · Odpowiedź #52700

[quote='spinstar' pid='73288' dateline='1389460778']
[quote='Peter' pid='73282' dateline='1389453431']

Art jest na pierwszej stronie portalu :)

Nie otwiera się :).
[/quote]

Art. jest ... :)
Na stronie portalu w dziale "Ostatnio komentowane teksty"
jest link do artykułu "zanderold" bardzo fajny tekst ....

[/quote]

Tekst czytałem dwa dni temu, był i znikł. Podałeś pierwszy link i nie działało, teraz widzę że tekst wylądował na głównej tak jak to powinno być :).
ZD
11.01.2014 18:07 · Odpowiedź #52704
Znikl bo nieco namieszalem zmieniajàc tytul. Edycja uniemozliwila otwieranienie poprzedniego linka http://shrap-drakers.pl/artykul/sumowe-polowanie-przez-ciernia-do-gwiazd/ . Kolejny raz juz nie popelniè ytego blédu. Ps sorry za niedoskonalosci stylistyczne- korzystam z tel , pozdrawiam Andrzej
bysior
11.01.2014 18:15 · Odpowiedź #52706
Moja wina - nie miałem dostępu do netu przez ponad tydzień a nikt nie miał dostępu do panelu ( co już zostało zmienione). Art poleciał już na główną - zmienił się też link z bloga na bezpośrednio na stronie. Jeśli coś jeszcze gdzieś nie będzie działać - pisz na PRV.

pozdrówki i witam na pokładzie :)
M6
13.01.2014 14:27 · Odpowiedź #52764
Hej Koledzy, na forum jestem już od dłuższego czasu i regularnie czytam wsytskie artykuły jak i forum :) Nie było okazji wcześniej się przywitać ale lepiej później niż wcale więc...Nazywam się Bartek, łowię głównie w kanałach szczecińskiej odry.Ulubione ryby to zdecydowanie boleń , sandacz oraz klenio-jazie z małych rzek.

Pozdrawiam
MO
13.01.2014 19:26 · Odpowiedź #52771
Czesc Bartek.Fajnie, ze zawitales.Od siebie dodam, ze kolega robi naprawde konkretne pokrowce na wedki.Wszelkie rozmiary.Mam i polecam w 100%👍
MN
13.01.2014 20:03 · Odpowiedź #52774

Czesc Bartek.Fajnie, ze zawitales.Od siebie dodam, ze kolega robi naprawde konkretne pokrowce na wedki.Wszelkie rozmiary.Mam i polecam w 100%👍

To niech się chwali ;).

Ja już dawno miałem sobie ulepić pokrowiec, a dokładniej tubę z kibelrury na wędkę bo kilka razy mało brakowało. A i może jakiś pomysł podchwycę bo jak dotąd zakupiłem tylko mocne rzepy i mam zamiar przymocować kije do tylnej kanapy - zawsze bezpieczniej.
MO
@Mariano (edytowany 12 lat temu)
14.01.2014 21:07 · Odpowiedź #52793

To niech się chwali ;).

Ja już dawno miałem sobie ulepić pokrowiec, a dokładniej tubę z kibelrury na wędkę bo kilka razy mało brakowało. A i może jakiś pomysł podchwycę bo jak dotąd zakupiłem tylko mocne rzepy i mam zamiar przymocować kije do tylnej kanapy - zawsze bezpieczniej.

Moze niechcial byc źle odebrany, ze jako nowy wlazi ze swoim straganem.Mysle, ze info na prv pomoze w doborze czegos odpowiedniego.Co do tub na wedki wskakuj na prv.
MN
14.01.2014 22:37 · Odpowiedź #52795

[quote='Król Tarcho' pid='73371' dateline='1389641204']

To niech się chwali ;).

Moze niechcial byc źle odebrany, ze jako nowy wlazi ze swoim straganem.Mysle, ze info na prv pomoze w doborze czegos odpowiedniego.Co do tub na wedki wskakuj na prv.

[/quote]

Niech mojej wypowiedzi nie traktuje jako atak tylko niech zakłada temat i pokazuje co tam kleci. Ja kupić przyznam szczerze że pewnie nie kupię, bo bardziej zadowolony jestem z rzeczy które sam zmotam, podpatrzeć jedynie mogę lub dowiedzieć się czegoś ciekawszego o ile kolega zechce się podzielić swoimi dziełami.
Od tego sezonu znalazło się inne wozidełko wożące nas nad wodę, powiedzmy że czasem kusi gdzieś podskoczyć czy w lekkie wertepy wjechać i czasami zdarza się że coś z bagażnika przeleci nam do kabiny. Nauczony już wszystkie luźne rzeczy z bagażnika powędrowały do schowków, robi się już też mocne mocowanie na siekierę i łopatę, dlatego konieczne jest też coś na wędki i mocna tuba sprawdzi się najlepiej. Będąc już kiedyś w sklepie oglądałem tuby, ale cena powyżej 100zl za kartonową rurę oblepioną materiałem była tak średnio atrakcyjna. Później spotkałem się z kumplem jeżdżącym często w dalekie wyprawy i on miał tuby samoróbki z rury 50 kanalizacyjnej przecięte w pół, oklejone materiałem i do tego skórzane paski do zamykania. Zaletą jego tub z popularnej kibelrury było to że do schowania wędki nie trzeba było ich rozbrajać i ściągać kołowrotka bo na niego było najzwyklejsze wycięcie i tuba nie chroniła samego kołowrotka. Ja sobie nie wyobrażam jak za każdym razem miałbym przykręcać kołowrotek, przewlekać linkę i wiązać przynętę 😛, zbyt leniwy jestem. A tak posiadając taką tubę otwieram bagażnik, odczepiam rzepy i już z kibelrurki wypada uzbrojony kij czekający tylko na złożenie 👍.

Chyba założę temat o tubach i pokrowcach, bo może nie jestem jedyną osobą której takie zabezpieczenie wędek jest potrzebne 🤔.
bysior
13.01.2014 19:35 · Odpowiedź #52773
Witamy na SD :)
DP
14.01.2014 09:56 · Odpowiedź #52781
Witaj Bartek.
RK
16.01.2014 14:23 · Odpowiedź #52839
To i ja się przywitam.
Zupełnie przypadkowo znalazłem Waszą stronkę.
Ponieważ jestem wędkarzem omal od urodzenia, postanowiłem dołączyć do Szanownej Braci.
Jako, że nauki nigdy dość mniemam, że i u Was znajdę pomysły na taaaaką rybę.
A być może i ja będę mógł służyć pomocą. Jako, że i żeglarz i szkutnik jestem, /aktualnie buduję kuter wędkarski /- być może będę mógł służyć swoim doświadczenie przy ewentualnych naprawach sprzętu plywającego /odpukać/.
Pozdrawiam za tym i życzę połamania kijii.
Jędrek P.
RW
17.01.2014 10:21 · Odpowiedź #52852
Wreszcie przyszedł czas abym i ja się przywitał: Witam zatem wszystkich Shrap-Drakersów. Znakomita strona, forum pierwsza klasa. Ogrom wiedzy, który tutaj znalazłem jest poprostu nie do przecenienia. Od teraz postaram się i ja trochę powypowiadać.
W4
17.01.2014 10:26 · Odpowiedź #52853
Witam nowych użytkowników na SD👋
Witajcie wśród pozytywnie zakręconych👍
Pozdrawiam waldi-54:papa2:
KZ
18.01.2014 08:40 · Odpowiedź #52867
Witam nowych użytkowników na Shrapie

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.